Šta je novo?

preporuka za wireless mis

dokolenko

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2006
Poena
309
Preseli su mi svi kablovi, onaj za mis pogotovo. Radim dosta na laptopu i treba mi neki pouzdan, dobrog izgleda, sto prakticniji a jednostavan mis.
Ne zelim one sa gomilom dugmica i tako to. Nisam nasao potrebu za vise od 2 dugmeta i skrol, za koji bi voleo da moze da se vrti i po zupcima i beskonacno slobodno (negde sam to vec video, da li mozda G5...)
Dakle, treba mi jedan elegantan, ozbiljan mis a ne znam koje karakteristike su bitne.

Bio bih zahvalan na bilo kakvim predlozima, jer stvarno nemam pojma o tome, koristim Logitech najobicniji neki crni mis i extra mi je bio do sad.

+1 glas za VX nano, ja ga koristim uz laptop i prezadovoljan sam. Odlicno reaguje, ovo slobodno skrolovanje je super, a i horizontalno je korisno, domet je veci nego razdaljina sa koje mozes da vidis strelicu na monitoru :D Nano receiver je bas onakav kakvog ga reklamiraju - plug and forget, ukljucis ga jednom i vise ne vadis dok ne promenis laptop. Baterije su takodje "insert and forget", original duracell su mi trajale vise od pola godine svakodnevnog koriscenja i to bez gasenja na dugme. Sad su u njemu punjive koje zamalo nisam bacio jer sam ih izvadio iz fiksnog telefona gde su drzale 10ak min razgovora. U misu drze mesec dana, malisa trosi manje od daljinskog :)

Nazad
Vrh Dno