Pogledaj recenzije, od tri recenzije dve jedinice.to je profi baš
mislio sam ako može neka jeftiija varijanta tipa ovo
![]()
Mi WiFi Range Extender Pro - Mi Srbija
Sada možete jednostavno da isključite i priključite Mi WiFi Range Extender Pro na mesto za najbolji kvalitet signala i pokrivenost u vašoj kući.mi-srbija.rs
Izbegavaj te što idu u struju. Načitao sam se recenzija, reklamnih tekstova i iskustva korisnika. Daćeš 2000din za njega a 3500din je TPLink.to je profi baš
mislio sam ako može neka jeftiija varijanta tipa ovo
![]()
Mi WiFi Range Extender Pro - Mi Srbija
Sada možete jednostavno da isključite i priključite Mi WiFi Range Extender Pro na mesto za najbolji kvalitet signala i pokrivenost u vašoj kući.mi-srbija.rs
Pa verovatno je slabija od Tenda rutera a sporija od Xiaomi extenderaSta mislite o Tendi A9?
da li bi ovo pomoglo u mom slučaju pošto ja mislim da su sve kancelarije na istom strujomeru
da li bi ovo pomoglo u mom slučaju pošto ja mislim da su sve kancelarije na istom strujomeru
ili da li bi imalo nekakvog efekta staviti pojačivač pored rutera, znači u istoj kanc i da dobaci dokle treba?
ili da li bi imalo nekakvog efekta staviti pojačivač pored rutera, znači u istoj kanc i da dobaci dokle treba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari