Šta je novo?

Periferni uređaji Preporuka za wifi pojačivač

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

dj90

Slavan
Učlanjen(a)
17.09.2014
Poena
245
Hteo bih iz jedne u drugu kancelariju da dobijem wi fi, udaljenost je 10ak metara, između se nalaze još dve kancelarije
koji pojačivač preporučujete
mada mene čudi kako ne hvatam signal i bez njega

nisam mislio baš taj nego neki na tu foru
mislim nije to za mene, meni ne bi bio problem da kupim taj što preporučuješ pogotovo što se ne razumem ali ovako tražim neku jeftiniju varijantu

Od ovih nema jeftinije a da radi
s tim da se pojacivac stavlja negde izmedju, gde jos ima signala a ne tamo gde nema

Poslednja izmena:
to je profi baš
mislio sam ako može neka jeftiija varijanta tipa ovo
Izbegavaj te što idu u struju. Načitao sam se recenzija, reklamnih tekstova i iskustva korisnika. Daćeš 2000din za njega a 3500din je TPLink.

ok pošto otprilike znam šta valja sad imam pitanje gde ga postaviti
pošto ne može da se postavi u toj kancelariji gde hoću jer tu već nema signala a ne može ni u hodniku ima li poente staviti ga u kancelariju gde je ruter

da li bi ovo pomoglo u mom slučaju pošto ja mislim da su sve kancelarije na istom strujomeru

ili da li bi imalo nekakvog efekta staviti pojačivač pored rutera, znači u istoj kanc i da dobaci dokle treba?

Pa proveri/pitaj u firmi, nemoj da mislis. Samo sto to nije jeftinija varijanta. A pojacivac pored rutera ce tesko da dobaci dalje od rutera...valjda je jednostavnije zameniti ruter ili onaj extender ubosti u uticnicu negde izmedju (te 2 kancelarije ili hodnik)

da li bi ovo pomoglo u mom slučaju pošto ja mislim da su sve kancelarije na istom strujomeru

ili da li bi imalo nekakvog efekta staviti pojačivač pored rutera, znači u istoj kanc i da dobaci dokle treba?

Ako ste svi na jednom strujomeru sa dobrim kabloviima u zidu to će odlično radi. Postoji problem tamo gde su stare instalacije, kod mene u stanu su relativno nove instalacije i rade odlično 4 komada D-LINK PowerLine AV2 1000 HD

Ovo deluje kao elegantno rešenje (pod uslovom da dobro funkcioniše) jedino što su cene ovih uređaja više nego cene dobrog rutera, a ruter Wifi ipak ima upotrebnu vrednost i kod uređaja koji se ne priključuju kablom ili u struju.

Aj jedno pitanje. Uzela komsinica Mi Ac1200, ali nikako ne uspevam da ga pokrenem. Poveze se na postojecu mrezu koja ima pristojan signal, ali kada ide onaj deo Upload to phone, ucitava do kraja i na kraju ovo na slici. Telefon je bio na 10cm od extendera. Probao sam dva telefona.

Na stranu to sto mislim da su joj uvalili koriscen uredjaj jer kada sam ga ukljucio pojavila se mreza nesto tipa Paun_mts pod sifrom.

Prilozi

• viber_image_2022-11-08_16-22-34-473.jpg
    viber_image_2022-11-08_16-22-34-473.jpg
    29.5 KB · Pregleda: 12
Nazad
Vrh Dno