Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Hahah za te pare verovatno samo krdža..Ako je ono što liči da jeste, to nije baterijski usisivač (ima kabel, utikač...) nema turbo četku dole, i generalno je srnj. (dizajnirano da izgledom podseća na skuplje batt usisivače). Bili slični kod nas u Lidlu.
A btv, šta misliš kakav može biti za te pare?
ja sam prosle godine u italiji kupio slican bosch (sad ne znam koji je tacno model), odlican je, nije bucan a jak (600w), bila su 3 slicna modela sa cenama 210-240e. Kese su malo skuplje.pozdrav ljudi. gledam usisivačem do nekih 200-250e zanimaju me samo sa posudom ili kesom. koliko sam shvatio ovi sa kesom su jači, ali verujem da je bolji izbor jednokratna kesa. ja sam prvo hteo neki Philips sa posudom ali vidim da neki nisu oduševljeni njime, pogotovo njegovom turbo četkom. Miele mi je skup, ostao mi da kažem Bosch još najprikladniji. serija 6 sa kesom ima Bosch bgl6power1.(power) ima više četki. bgl6hyg1(higyenic ima kao bolju filtraciju a opet nema hepa filter nazad. i bgl6pet1 ovaj ima dodatnu četku za dlake ljubimaca.
imamo mačke, sta vi savetujete ? onaj prvi power je najjači, dai uopšte uzimati Bosch ili nešto drugo? hvala unapred, čekam iskustva drugih ako su imali neki od ovih usisivača.
Gde si narucivao tu visekratnu kesu? Kupih neki wd2 i nisu se pretrgli (jedna kesa u pakovanju)WD3 mene služi odlično makar prethodne 4 godine. Imam i neku višekratnu kesu koju sam naručio preko interneta pa nisam uzimao one njihove, samo sam mu menjao onaj kartonski filter. Ja ga koristim i za auto. Ovo je jeftiniji Karcher (ti žuti su uglavnom iz Rumunije koliko sam video). Mene je koštao oko 9k.