Šta je novo?

Preporuka za TV servis

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Jel može neko da mi preporuči servis, koji neće da me odere i koji dolazi na kućnu adresu...

Problem : čuveno zujanje Samsung 72cm 100Hz TVa, kog nema šanse da odnesem do servisa !

TV zuji već nekoliko meseci, ne na stand-by-ju već dok je upaljen...čuje se kao bzzz brzzzzz... (kao neka struja).i pri promeni kanale se nekad promeni učestalost bzzz bzz :) I iskreno, u poslednje vreme, mi toliko probija glavu (pogotovo uveče) da ga i ne palim :D
(sa slikom nema nikakvih problema, samo zujanje...)

Tako meni zuji philips 52cm od kad sam ga kupio, aj kad (ako) ti ga oprave, samo napisi u cemu je problem...

Jel može neko da mi preporuči servis, koji neće da me odere i koji dolazi na kućnu adresu...

Problem : čuveno zujanje Samsung 72cm 100Hz TVa, kog nema šanse da odnesem do servisa !

TV zuji već nekoliko meseci, ne na stand-by-ju već dok je upaljen...čuje se kao bzzz brzzzzz... (kao neka struja).i pri promeni kanale se nekad promeni učestalost bzzz bzz :) I iskreno, u poslednje vreme, mi toliko probija glavu (pogotovo uveče) da ga i ne palim :D
(sa slikom nema nikakvih problema, samo zujanje...)

servis Desago na Bežanijskoj kosi. Odneli Toshibu 72cm (42 kg cca), 100Hz, utvrdili kvar (VN trafo), javili cenu popravke, popravili i doneli tv.

Hvala na informaciji :) Upravo sam ih zvao i sve ugovorio....deluju skroz ok, brzi i uslužni, ali javljam detalje kad odrade popravku ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno