Šta je novo?

Kućna multimedija Preporuka za TV 32 inca

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Wortx

Cenjen
Učlanjen(a)
15.10.2014
Poena
170
Pozdrav. Trebala bi mi preporuka za televizor od 32". Mora biti 32", a koristio bi se uz android box, tako da otpada i smart. Znaci neki najobicniji, jeftiniji, za spavacu sobu.

Da li neki od ova dva, ili nesto trece?
Vox 32DSA314B
Vox 32DSA680B

Ta dva VOX-a su po specifikacijama ista, stim da je 32DSA680B frameless malo je lepsi.

Vidi najjeftiniju teslu sa 5 god garancije
Ili alphu sa 4 god garancije
Gledaj samo sto duzu garanciju, jer 2-3000 din vredi da das vise za tv sa duzom garancijom
Sto se tice kvaliteta slike, svi su ok, ali nijedan nije boom, sto je i normalno za tu cenu :)

Hvala na odgovorima. Da znam da su manje vise svi ti jeftiniji modeli u istom rangu, tako da ima smisla uzeti duzu garanciju. Nazalost, gledajuci specifikacije izmedju dva Voxa koja sam pronasao, iz nekog razloga taj frameless je fizicki velicine kao TV od 40", pa samim tim ne bi stao na predvidjeno mesto. Bacicu bas pogled ovih dana dok traje crni petak, mozda nesto naleti.

Pazi samo na to da ovaj drugi VOX koji si napisao ima 3 HDMI porta, dok prvi ima dva.
Meni je to neka stavka koju uzmem u obzir, Zakačiš STB, BOX i ostaje za playstation, pc ili slično... Takođe dva usb porta nisu naodmet.

Kako može da bude isti fizički kao 40'', sama razlika u dijagonali je 20cm. Moj Vox ima donji okvir oko 2cm i ostale 1cm. Znači nemaš ni dodatna 4 cm na 32'', što je maksimum 85cm. Da ne bude... upravo izmerio ima 84cm dijagonalu.

Inače pogledaj i VIvax, uzet je nekoliko godina ranije, isto kao i Vox, odličan TV.

Dovoljno mi je i 2 HDMI porta, s' obizrom da po ugovoru imam 2 televizora, tako da cu samo box kaciti na njega.

Ovo su dimenzije nekog Hisense 40" - 893 x 559. Ovaj frameless ima identicne dimenzije tom televizoru, cak i na njihovom sajtu tako stoji. Ovaj prvi sto nije frameless, je 732x434. :unsure:

Ako su to tačne dimenzije, onda je to najbolja moguća kupovina za koju znam.
Ladno kupuješ 40'' po ceni 32'' :)

Stvarno nisam obratio pažnju na taj podatak što su napisali. Mislim, nema tu šta da se ne zna koliko je 32'' dijagonala.

Ili su pogrešili u vox-u pa ostali prepisuju ili ima neke nevidljive dodatne dimenzije :) Te dimenzije što su napisali je 40'' dijagonala. Matematika je egzaktna nauka.

Nazad
Vrh Dno