Angel1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.01.2002
- Poena
- 610
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD 9950X
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Xtreme AI TOP
- RAM
- Kingston 96GB 6400@XMP2
- Storage
- WD SN850X 4TB
- PSU
- Seasonic Vertex PX-1200
- Kućište
- FD North glass
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Trenutno imam sledece komponente:
Wharfdale 10.7 + 10.SR i AV receiver H/K 170
razmisljam se da dodam i subwoofer za ovaj sistem ali nisam siguran sta bi bila dobra kupovina.
Sub bi bio u stanu, soba ~25kvm i sluzio bi za gledanje filmova + muzik, odnos 40/60.
Interesuje me koji bi sub tu dobro dosao, da ne zauzima previse prostora, da ima dubok bas i da se moze nabaviti kod nas. (polovno ne uzimam u obzir)
Razmisljao sam o sledecim modelima (ono sto se uklapa u moj budzet):
Kef C4 - skoro da nema ni jednog review-a na internetu
Kef r400b - skupo, komplikovano, garancija 1 god, a navodno je -3dB@42Hz, -6dB@36dB
B&W AWS10 S2 - specifikacije su isuvise dobre da bih poverovao u njih, mala kutija da daje -3dB@25Hz i -6dB@18Hz
Da li imate neki model koji bi ste preporucili?
Koja velicina subvufera se preporucuje za stan da ne bih imao problema sa komsijama?
Wharfdale 10.7 + 10.SR i AV receiver H/K 170
razmisljam se da dodam i subwoofer za ovaj sistem ali nisam siguran sta bi bila dobra kupovina.
Sub bi bio u stanu, soba ~25kvm i sluzio bi za gledanje filmova + muzik, odnos 40/60.
Interesuje me koji bi sub tu dobro dosao, da ne zauzima previse prostora, da ima dubok bas i da se moze nabaviti kod nas. (polovno ne uzimam u obzir)
Razmisljao sam o sledecim modelima (ono sto se uklapa u moj budzet):
Kef C4 - skoro da nema ni jednog review-a na internetu
Kef r400b - skupo, komplikovano, garancija 1 god, a navodno je -3dB@42Hz, -6dB@36dB
B&W AWS10 S2 - specifikacije su isuvise dobre da bih poverovao u njih, mala kutija da daje -3dB@25Hz i -6dB@18Hz
Da li imate neki model koji bi ste preporucili?
Koja velicina subvufera se preporucuje za stan da ne bih imao problema sa komsijama?