Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Koje igre iz Star Wars serijala su na foru Jedi Outcast-a,znaci pucacina u prvom licu,a ne kao KOTOR koja mi se iskreno uopste ne svidja,jer nema prvog lica vec se sve igra u trecem licu!Znaci treba mi vasa preporuka za tako nesto iz SW Serijala jer sam igrao samo Jedi Outcast!
Jesje. Academy daje lep filing macevanja. Ako volis SW uzmi Republic Commando, ako si raspolozen, odigraj i stare igre Dark Forces I i II. Obe su pucacine iz prvog lica, odlicne igre
Pa i ceo Jedi Outcast serijal je u trecem licu od trenutka kad se dobija lightsaber.
Republic Commando je full u trcem licu,ali ***** ti star wars bez lightsabera,a jos se igra prelazi za jedno popodne.Ne kapiram kako ikome ko voli SW moze da se nesvidja KOTOR.
Aman, izaci ce port u junu ali ne vidim cemu igranje toga. Ukoliko je neko igrao one tupave arkadice Lotr 1-2-3 ili ih je makar probao - e pa ovo je to isto. Ta 4 sata gameplaya dosadnog kliktanja sto brze levim pa desnim dugmetom misa samo na konzoli moze da se smatra igrom...
Sto se samog zahteva tice - jok, Jedi Outcast je jedina igra tog tipa iz SW univerzuma koja je izasla a da valja. Jedi Academy valja jedino u multiju (i nigde se ne igra :d)