Šta je novo?

Preporuka za Star Wars

angus

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
619
Koje igre iz Star Wars serijala su na foru Jedi Outcast-a,znaci pucacina u prvom licu,a ne kao KOTOR koja mi se iskreno uopste ne svidja,jer nema prvog lica vec se sve igra u trecem licu!Znaci treba mi vasa preporuka za tako nesto iz SW Serijala jer sam igrao samo Jedi Outcast!

Pa najpriblizniji je Jedi Academy, mada ne i tako dobar...
BTW ne znam zasto ti smeta trece lice, za sablju je najbolje iz treceg lica

Jesje. Academy daje lep filing macevanja. Ako volis SW uzmi Republic Commando, ako si raspolozen, odigraj i stare igre Dark Forces I i II. Obe su pucacine iz prvog lica, odlicne igre

A ako imas konzolu slucajno obavezno SW episode 3 ROTS!!!!!!!!

Pa i ceo Jedi Outcast serijal je u trecem licu od trenutka kad se dobija lightsaber.
Republic Commando je full u trcem licu,ali ***** ti star wars bez lightsabera,a jos se igra prelazi za jedno popodne.Ne kapiram kako ikome ko voli SW moze da se nesvidja KOTOR.

frostonja je napisao(la):
A ako imas konzolu slucajno obavezno SW episode 3 ROTS!!!!!!!!

E mene to interesuje, ali za PC. Nigde se ne spominje, da li ce uopste izaci?

Jel ima neko neke informacije?

Aman, izaci ce port u junu ali ne vidim cemu igranje toga. Ukoliko je neko igrao one tupave arkadice Lotr 1-2-3 ili ih je makar probao - e pa ovo je to isto. Ta 4 sata gameplaya dosadnog kliktanja sto brze levim pa desnim dugmetom misa samo na konzoli moze da se smatra igrom...

Sto se samog zahteva tice - jok, Jedi Outcast je jedina igra tog tipa iz SW univerzuma koja je izasla a da valja. Jedi Academy valja jedino u multiju (i nigde se ne igra :d)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno