Šta je novo?

Periferni uređaji Preporuka za stampac

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Shirakii

Poštovan
Učlanjen(a)
01.11.2020
Poena
50
Preporuka za stampac, iskljucivo za namenu stampanje faktura/racuna 30-50 stampanja na nedeljnom nivou. Trazim nesto sto je po mogucnosti malo tj ne zauzima puno prostora. Cena sto manje to bolje :)

Za istu namenu gledam da uzmem sebi Canon Pixma Ts5150 ako nadjes nesto bolje javljaj, svakako pratim temu za sugestije

@Shirakii

Uzmi ipak neki laserski zbog cene tonera,
Moze i polovnjak HP/Canon za 50-ak €

@Vista

Da li si uzeo u obzir kapacitet i cenu ketridza ?

Ako bas hoces MF kolor - onda gledaj
EPSON Eco Tank ili Brother Ink Tank seriju MF uredjaja

@presretach

Sta ces da radis kada ti e-sistem zakaze ?

@presretach : kupcima koji nisu u sistemu elektronskih faktura (za sada, dok država (opet) ne promeni) izdaješ (čak i da si u sistemu elektronskih faktura) račun na papiru.

Poslednja izmena:
Samo c/b laser za to.
Kod mene se koriste samo HP. Prioritet je mogućnost nabavke povoljnih tonera kod odluke o štampaču.
Ne pamtim kada sam kupio zadnji štampač, tako da kreni od tonera pa odluči dalje. Imaš i druge firme ali nisam u toku.
Inače bacio sam bar tri pljuckavca u kontejner koliko su loši za posao.

@Shirakii @Vista Sličnu sam dilemu imao početkom godine. Ovde na forumu sam dobio preporuku za HP 107W. Mali, povoljan, pouzdan, jeftini i dostupni zamenski toneri... Proletos sam ga platio ravno 100€ u jednom velikom domaćem lancu. Za sada nema nikakvih problema. Wireless radi jako dobro. Moja preporuka ukoliko odgovara tvojim potrebama i budžetu.

Preporuka za HP. Trenutno koristim M227sdn, toneri su od 780 din pa navise.

Ovi pljuckavci su uzas zivi, em sporo em zapekne lagano. Laserski su sad dovoljno jeftini da pljuckavce ne treba gledati vise.

@sasa022 ma meni treba za ne vise od 10 strana mesecno, a treba mi i skener zbog tih nekih faktura i *******cija i da nije gabaritno ogroman

Skener telefonom, sad svi aparati sami seku, ravnaju, imaš aplikacije ako baš mora i u PDF, ali za pucanje na štampač tipa 107w (odlična preporuka btw) može direkt sa telefona.

Štampač koji ima sorter sa skenerom, jer običan A4 će sporije da ti skenira od telefona, već zauzima dosta mesta, skuplji je bitno, a ne treba ti za tako malo štampe.

HP MFP LASERJET M141W
Dali vredi ovaj za te novce

Prilozi

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    207.1 KB · Pregleda: 42
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    35.7 KB · Pregleda: 39
  • Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    27.5 KB · Pregleda: 39