Šta je novo?

Kućna multimedija Preporuka za soundbar

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Mare011

Cenjen
Učlanjen(a)
22.11.2012
Poena
170
Moja oprema  
Mobilni telefon
Samaung A52s
Pristup internetu
  1. Optički internet
Vec duze vreme gledam soundbarove ali nikako da se odlucim za neki, pa ako neko moze da preporuci nesto do 250eur?

Znam da ne treba da ocekujem neki vau zvuk ali uglavnom ce se korisiti za filmove mrzi me da ravlacim kablove po celom stanu za 5.1 sistem i bitno mi je da ima hdmi arc da mogu sa daljinskim od tv da kontorlisem soundbar

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Rešenje
Vredi li Samsung HW-B440 uzeti za 130€? trenutno je snižen na nemačkom amazonu, imam mogućnost da mi donesu, verovatno je to ustvari HW-B450 ali nisam siguran, pošto je model kao za nemačko tržište.
Ne mogu da se protegnem više, nažalost, a spram VOXovih zvučnika od 3W ovo će mi biti simfonijski orkestar
Ко хоће добар звук не купује соундбар већ хифи системе. Ово је да одради посао боље од тв. Све је то лепо али како тв звук пада у воду поред соундбара, исто важи и за друго поред авр и система звучника.
Коментар на претходни пост, захтевни корисници па соундбар од 300е није добар. Ма јесте добар, у поређењу са тв звуком одличан.

Juce naleteo na LG SC9S, koji je sa ok cenom, dobrim zvukom i u dobroj kombinaciji sa oled tv-om, LG C serijom koju posedujem.
Kad se povezu, namesti stand, to izgleda veoma korektno.
Posto sam merkao duze vreme Samsung Q800B, koji je bio dobra kupovina prosle godine, ove godine je tu Q800C, koliko toliko bolji model.

Znam da je Samsung bolji sto se tice zvuka, sa cenom je slican, pitanje da li je to bolja kupovina ili ovaj LG koji je stvoren za moj tv.
Dok ti kupis izaci ce Q800D, pa ces opet cekati :D

Juce naleteo na LG SC9S, koji je sa ok cenom, dobrim zvukom i u dobroj kombinaciji sa oled tv-om, LG C serijom koju posedujem.
Kad se povezu, namesti stand, to izgleda veoma korektno.
Posto sam merkao duze vreme Samsung Q800B, koji je bio dobra kupovina prosle godine, ove godine je tu Q800C, koliko toliko bolji model.

Znam da je Samsung bolji sto se tice zvuka, sa cenom je slican, pitanje da li je to bolja kupovina ili ovaj LG koji je stvoren za moj tv.
Ja imam, i vrlo sam zadovoljan, stavio taj bar, a sklonio Z906, da li ćeš i ti biti zadoivoljan, samo je na tebi

Samsung. Meni su nekako slabi LG soundbarovi. Plus nemaju onaj kick iz woofera.

Znaci i ja da jurim 800C? Gde su audio legendice sa savetima.. :(

Ako čekaš Deliju on će ti reći 990c ispod toga ništa :D

Ja pratim neko vreme, Q800C nema nigde kod nas, ali nadam se da ce da dopune zalihe pred praznike.
Dok cekam, razmatram Q930C, pa ako ima ovde ko moze da mi kaze sta dobijam bolje od Q800C a sta gore od najboljeg modela Q990C? Da li se isplati on vise nego Q800C?

Da, ali imam problem, visina soundbara je veca nego postolje tv-a. TV je LG C2 55".

Visina Q990C - 6.95cm
Visina Q800/930C - 6.04cm

Visina tv-a sa postoljem:
do ivice okvira ekrana 6cm
unutar ekrana ima crni bar od 0.9-1cm

I sad bukvalno sa Q990C bice cudno da stoji ispred, po dimenzijama ne bi trebalo da zaklanja sliku, ali opet.. Zato mozda Q930 nije losa alternativa, ujedno i jeftinija, plus dobijam i dodatne zvucnike u odnosu na Q800C.

A kacenje tv-a na zid nije opcija, inace ne bi bilo problema.

Je l' koristi neko ovako kao sto sam zamislio, da mu soundbar prekriva deo crnog dela dole na ekranu, da li je slika pregledna?

EDIT: Sad videh sirinu Q990C, 123.2cm, sto je za koji cm sa strane veci nego sam tv, sto mislim da izgleda ruzno. Vise je za 65" tv. :confused:

Zato je 65" majka🤣

@Labello pojavio se q800c na sajtu Dr T*****, verovatno će i kod ostalih biti uskoro, po istoj ceni. A što se tiče razlike između q800b/c i q930b/c, mnogi kažu da ti dodatni zvučnici prave veliku razliku. S tim što q990b/c ima znatno kvalitetnije rear zvučnike.

Ima Q800C u CT prodavnici za 58k. Dosta dobra kupovina rekao bih.

Да ли је неко слушао Hisense HS312 у кућним условима или уопште? Какав звук даје и како се понаша? Атмос соундбар са два хдми улаза, потребан само за тв програм и стрим платформе. Можда нека алтернатива.

Uzeo neko mozda LG SC9S? Ili da ga je negde cuo?
Kako Q800C nigde i dalje nema, sve sam blizi da uzmem LG soundbar, koji bi lepo vizuelno odgovarao sa OLED C2 modelom.
Nisam neki audiofile, verujem da je za prosecnog korisnika ok kupovina. Nema puno testova na netu, RTINGS koliko mogu da vidim dao 7.8 od 10 (zakljucan mi je review).
Najveca namena filmovi, serije, PS5 gaming.

Zanemarite prethodnu poruku, narucio Q800C, pojavio se kao porucen u prodaji. :)

Kako najbolje povezati PS5, trenutno mi je u eARC HDMI na tv-u?

Soundbar u eARC na tv-u i sve ostale uređaje u tv.

Društvo dajte preporuku za neki soundbar sa wooferom 10-15k bratu za svadbeni poklon uz TCL C735, 90% vremena će biti dečji crtaći i kafanski veče, znači kvalitet zvuka apsolutno nebitan 😂 ali opet da ne kupim neko najgore smeće.
Dal valja onaj TCL TCL Soundbar TS7010 ili d ipak uzmem neki najeftiniji Samsung?
Ja imam valjda Samsung Q660 vrhunski je meni za trenutni setup i prostor plus non stop muzika preko BT

Имате ли препоруку за соундбар без додатних звучника, само главни и суб, подржава атмос, виртуелене форе и сл, са бар два хдми улаза (4К/хдр пролаз) и хдми еарц према тв?

Nazad
Vrh Dno