Pozdrav svima. Vec neko vreme pokusavam da pronadjem odgovarajuce slusalice za posao od kuce. Preko dana u proseku 5-7 sati radim i koristim slusalice konstantno i uvece jedno 2-3 sata za surfanje po netu. Imam samo jedan port 3.5mm jack slobodan, tako da bi isao ili to ili neke wireless slusalice. Zvuk okej nije toliko presudan, ali mikrofon jeste. Voleo bi neke earbuds da nadjem, obzirom da mi smeta da nosim sluske toliko dugo, znoji mi se glava iskreno i jos nosim naocare pa mi smeta to. Budzet neki otprilike tu do 60-70eura, mislim da nema potrebe da idem na nesto skuplje. Hvala unapred svima na preporuci!
Ako imaju neke sluske bezicne koje bi mogle da izdrze makar tih radnih 5-7 sati konstantnog rada, posle bi mogao da ih dopunim za vecernje koriscenje.Pozdrav svima. Vec neko vreme pokusavam da pronadjem odgovarajuce slusalice za posao od kuce. Preko dana u proseku 5-7 sati radim i koristim slusalice konstantno i uvece jedno 2-3 sata za surfanje po netu. Imam samo jedan port 3.5mm jack slobodan, tako da bi isao ili to ili neke wireless slusalice. Zvuk okej nije toliko presudan, ali mikrofon jeste. Voleo bi neke earbuds da nadjem, obzirom da mi smeta da nosim sluske toliko dugo, znoji mi se glava iskreno i jos nosim naocare pa mi smeta to. Ako imaju neke sluske bezicne koje bi mogle da izdrze makar tih radnih 5-7 sati konstantnog rada, posle bi mogao da ih dopunim za vecernje koriscenje. Budzet neki otprilike tu do 60-70eura, mislim da nema potrebe da idem na nesto skuplje. Hvala unapred svima na preporuci!
Poslednja izmena: