Treba drugu mom da se servisira racunar, ne zna se sta je problem, dobija blue screen stalno sa razlicitim error reportovima, kada instalira win 7 to se mnogo manje desava, cim se vrati na win 10 opet isto. Posto moze da bude mnogo toga na njegovom kompu problem, savetovao sam mu da ne lomi glavu nego odnese u neki proper servis komp, ali posto licno ne znam ni jedan servis..
+1 za Cika Peru.Inače, generalna preporuka preko ovog foruma ranije je bila za Čika Peru, a u kvalitet usluge sam se i sam uverio. Ne znam radi li još uvek, nisam odavno proveravao.
Nismo mi zemlja show nego je tvoja glava show tripujes tu da ce neko da pokvari tvoj laptop tj pravis se pametna samostalna jaka zena oko rutniskih stvari koje se resavaju za 15min. Imas System one i Nepo system ovlascene servise i nosi kod njih posto ti tako pameta mislis da laptop moze da se zezne instaliranjem oprativnog sistema kao da je to sletanje na mesec da radnja od 15min. Nasla si se ti pametna da proveravas Cika peru koji je na forumu 20 godina . . .Videla sam stare preporuke sa foruma za serivs laptopa, Čika Pera
Odem ja na link, pozovem, rekoše mi adresu, Djevdjelijska 30, što ispade blizu mene
Odoh ja malopre na adresu, ulaz u dvorište zgrada
Sve stanovi i kuće na prizemlju, ništa što liči na facking servis, a nema ni natpisa
I tako se ja vratila
I ajd što provedoh mesece edukujući se koji laptop da kupim, sad moram da provedem dane da bih našla servis koji će da mi instalira operativni sistem
a da mi me zezne laptop
Mi smo šou zemlja, zaista
Nije show nego jel si ti svesna da ti je to kao za merenje pritiska trazis najboljeg kardiologa u zemlji to je taj nivo ludilaE šou zaista šta čitam
Uglavnom, hvala na preporukama svima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari