overburn je mogucnos da snimi vise nego sto proizvodjac diska preporucuje?Laza je napisao(la):Molim, i drugi put. (D)
Zaboravio sam da kazem da ima mogucnost overburna. Bas mi pre neki dan zapao divx od 707MB i uspeo sam da ga narezem.
24 je brzina pisanja na cd-r, 10 na cd-rw (piši-briši) medije.luka je napisao(la):evo ne znam sta znaci 24/10/40
pretpostavljam da je ovo 10 brzina kojom pise, a ovo 40 brzina citanja cd-a.
Ricoh teško da uopšte ima ovde, a AOpen zaobiđi, ima velikih problema sa njim.luka je napisao(la):do sad su mi ponudili mitsumija, teac-a, samsunga. po prilicno povoljnim cenama. niko ne nudi ricoh, aopen cisto da uporedim cene. nisam ih video ni po oglasima.
sta onda da uzmem. niko mi do sad nije ponudio ni lg!!!vlasta je napisao(la):Ricoh teško da uopšte ima ovde, a AOpen zaobiđi, ima velikih problema sa njim.
Upravo to - dokazano pouzdani. Ako je skoro dva puta tezi od konkurentskog LG-a, ako se u LG cdromovima raspadaju diskovi, itd., dileme ne bi trebalo biti, sem za one čiji je moto rizik.hard_core je napisao(la):... i na kraju ono sto Teac izdvaja od svih drugih kompanija na IT trzistu (mozda izuzev HP-a): svi Teac-ovi su pouzdani, za bilo sta da ih koristis i traju po 100 godina.
Lemilica je napisao(la):Preterao sam sa postom, izvinjavam se, poceo sam kao ..... necu, mnogo bi bilo opetctp; boom
Nikakva paranoja, ne pratis sta se desava. Bilo je ovde, a i na drugim domacim forumima, "lepih" iskustava sa raspadanjem diskova u LG cd-romovima. E sad, moj je najbolji, najveci ... itd. ... razumem teLemilica je napisao(la):Kakvo raspadanje diskova u Lg-u???? Da ne preterujemo sa paranojom?
vlasta je napisao(la):Nikakva paranoja, ne pratis sta se desava. Bilo je ovde, a i na drugim domacim forumima, "lepih" iskustava sa raspadanjem diskova u LG cd-romovima. E sad, moj je najbolji, najveci ... itd. ... razumem te![]()
vlasta je napisao(la):Nikakva paranoja, ne pratis sta se desava. Bilo je ovde, a i na drugim domacim forumima, "lepih" iskustava sa raspadanjem diskova u LG cd-romovima. E sad, moj je najbolji, najveci ... itd. ... razumem te![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari