Šta je novo?

Preporuka za program za konvertiranje Divx u Dvd

cropape

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2007
Poena
320
Konvertirao sam neke Divx filmove u Dvd programom "Convertx2dvd" i kad ih idem pogledati na linijskome Dvd playeru, nisam zadovoljan kvalitetom slike (mutna itd.).
Znam da ne mogu očekivati čuda ali ipak me zanima postoji li bolji program od "Convertx2dvd" sa kojim če slika biti malo bolja tj. oštrija.

Sve zavisi kakav ti je "polazni materijal". U idealnom slučaju, nakon konverzije u DVD, kvalitet slike bi trebalo da je isti kao DivX od kog si pravio taj DVD.

Poslednja izmena:
Ako ti je los snimak na DivX-u takav ce da ti bude i na DVD. Ja bi ti preporucio WinAVI jer je stvarno dobar i brz.

Ja sam korisisti nero za prebacivanje divx->dvd i veoma sam zadovoljan. Sad ako imas neki prevod stvari se malkice komplikuju u tom slucaju. U drugom slucaju koristim VSO ConvertXtoDVD koji automatski lepi titl za film i prebacuje u dvd i radi savrseno. Potrebno je samo da film i prevod imaju isto ime fajla.

@cropape

Ako te zanima VSO ConvertXtoDVD javi mi se na PM

Poslednja izmena:
Probaj sa ovim programom "Advanced X Video Converter" ali ovo sto ti je rekao Underlator mozes ocekivati najvise isti kvalitet kao taj pocetni dvx ili jos losiji sto zavisi i od convertora koji koristis,ovaj mi se cini ok pa sam ti njega preporucio!

Ok probat ču konvertirat jedan drugi divx film sa vso "convertxtodvd".
Koju veličinu fonta da stavim, po defaultu je 10 ???

Nazad
Vrh Dno