Šta je novo?

preporuka za plocu i cpu za rad pod vistom OS?

fain2daniel

Slavan
Učlanjen(a)
19.01.2006
Poena
465
znaci ako mi mozete pomoci tj. savetovati koju best buy plocu kao i cpu,graficku i ram memoriju da kupim i da mogu recimo sledece godine kada budu masovnije pustali vistu da je instaliram bez bojazni da mi konfa nece izdrzati...znaci bitan mi je stabilan rad a i performanse recimo do 3.0Ghz ??
prijao bi mi i neki savet ili neka adresa u bgu gde mogu naci taj hardwer po pristojnoj ceni!
thanx

Poslednja izmena:
Немој куповати сада, већ сачекај месец-два да АМ2 постане доступан код нас.

Trenutno definitivno nije momenat za kupovinu koju ti planiras. Najpametnije bi bilo da sacekas malo i ostavis kupovinu bar za septembar/oktobar kada ce situacija biti mnogo bistrija/jasnija kada je ova tematika u pitanju. Moj savet je strpljenje, ne treba zuriti, a vec postoji veliki broj ljudi koji ce raditi upgrade bas iz tog razloga (ukljucujuci najverovatnije i mene).

Pozdrav

To ne zna sa sigurnošu ni vidovita Zorka, a do datuma izlaska će sigurno biti u najavi isto nešto interesantno što vredi čekati. Ja bih ako se ima para čekao Conroe a AM2 teško.

voyager je napisao(la):
To ne zna sa sigurnošu ni vidovita Zorka, a do datuma izlaska će sigurno biti u najavi isto nešto interesantno što vredi čekati. Ja bih ako se ima para čekao Conroe a AM2 teško.
Ima thread:"dali ste spremni za vistu?"...izlazi uskoro.Pogledaj tamo,mislim da ima datum.

jeste u pravu ste...ipak vredi sacekati jer ova stalna odlaganja...pa dali ce bas biti i (early in 2007)..?!nego pitanje je dali cu moci ostaviti jevreje sa strane do 2007...sve u svemu ocigledno cu morati..
bacicemo komentare za ovu temu kasnije za par meseca pa i kasnije;-)

Nazad
Vrh Dno