Šta je novo?

preporuka za PCI-E

• Začetnik teme Začetnik teme chowa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
treba mi nesto sa logikom ATI 9550 znaci najbolji odnos ulozeno dobijeno

preferiram ATI ali moze i nvidia , vasa iskustva i preporuke

Poslednja izmena:
FX6200 ili 6600 (ako nadjes jeftino) su ti najbolja kupovina.

Leadtek 6200 rev. A1

Stojcha je napisao(la):
FX6200 ili 6600 (ako nadjes jeftino) su ti najbolja kupovina.

Cini mi se da 6xxx serija nema FX u oznaci 🙂

@chowa: Definitivno onaj Leadtek 6200 128-bit sto ti je i Optimus preporucio...

A ajde dajte neki predlog za do 200evra. Min 9500 u 03 jer toliko sad imam na agp 6800le... ili da uzimam plocu sa agp kako ne bi menjao karticu, ali kad menjam presao bi na pci-e.

cena je presudni faktor zar ne? Po meni je x800hybrid odlichna kupovina, pogledaj zadnji Digital, imash opis, oni su naveli cenu od 265eura pa ti vidi, jeftinija od 6800 a brzha (nisam proverio, ogradjujem se, tako kazhu ovi iz Digital-a 😉 ), odlichan overkloker pa josh i ATI 😉

Ajde pls nesto do 200evra. Jer nakon procesora i ploce toliko ce mi ostati...

6600GT PCI-E? Kad se naklokuje moze da ide do 9k u 03, barem bi trebala... A kosta 200e...

P.S. A ti kupujes kartu zbog 3D Marka tj. tih 9500 ili zbog neceg drugog?

izgleda da je 6600GT najbolji mada tu je i X700PRO, jes danemozh' da se nosi sa 6600 al' je brate ATI :eyebrows:

Pa jeste ATi, ja licno vise nikad necu sebi u masinu ubaciti nVidia-u, ali u klasi od 100 do 200 eura ATi nema sta da trazi, jer od 6200 pa do 6600GT nVidia razbija u odnosu cena i performansi... (ne pitajte sta trazi X600XT kod mene, neka zamena/kombinacija 🙂)

Tek od X800 pa na dalje ATi pokazuje ko je i sta je, X800XL je definitivno moja sledeca kupovina (posle TFT-a), tako da u toj klasi ne bih uopste razmisljao o nV, koliko god bila mala razlika u testovima...

citao sam na netu da je X 700 brzi od 6600.
jos samo da se pojavi kod nas pa da vidimo sta kosta

jorgovan je napisao(la):
A ajde dajte neki predlog za do 200evra. Min 9500 u 03 jer toliko sad imam na agp 6800le... ili da uzimam plocu sa agp kako ne bi menjao karticu, ali kad menjam presao bi na pci-e.

6800 LE kad se moduje ide na 12000 u 03,i sije i x800 i 6600gt.

Ja cu uvijek radije uzeti obicnu 6800 nego X800 hybrid,jer je brza,a lako se moze napraviti jos brzom.

Do 12k mozda neki srecni primerci... na imam jedna 10k, mada sa max quality podesavanjima, mozda zato.

Moze li se tvoj primjerak otkljucati na 16x1,6vp?
Ko je proizvodjac?

starac je napisao(la):
Moze li se tvoj primjerak otkljucati na 16x1,6vp?
Ko je proizvodjac?

NE moze. Na 16/5 imam na mother nature testu imam sitne tackice na vodi, a na 12/6 imam totalan raspad textura sto jasno govori da su mi te jedinice neispravne tako da ih drzim iskljucenim....

Proizvodjac je MSi i ja sam izuzetno zadovoljan sta sam dobio za 183evra... 10k u 03 nije malo. Ali izgleda da cu ga prodavati skoro jer bi isao na PCI-e + 64bitnu kompbinaciju...

Poslednja izmena:
starac je napisao(la):
6800 LE kad se moduje ide na 12000 u 03,i sije i x800 i 6600gt.

Ja cu uvijek radije uzeti obicnu 6800 nego X800 hybrid,jer je brza,a lako se moze napraviti jos brzom.

Od kog x800 hibrida je brza 6800? Ja znam za ovog hibrida:d. Druga stvar, manite se bre 3dmarka i ostalih gluposti. To uopsteno moze da pokaze kako radi neka kartica ali nema nista bez prave igre....pa jos i AA i AF 😉.

Milan je napisao(la):
Od kog x800 hibrida je brza 6800? Ja znam za ovog hibrida:d. Druga stvar, manite se bre 3dmarka i ostalih gluposti. To uopsteno moze da pokaze kako radi neka kartica ali nema nista bez prave igre....pa jos i AA i AF 😉.

QFT!

Milan je napisao(la):

Ovdje se prica o obicnom X800,niko nije spomenuo XL.

Ja i mislim na performanse u igrama,a 3Dmark sam naveo onako,reda radi.

Poslednja izmena:
starac je napisao(la):
Ovdje se prica o obicnom X800,niko nije spomenuo XL.

Ja i mislim na performanse u igrama,a 3Dmark sam naveo onako,reda radi.

Koji je to "obican" x800? Stvarno ne znam o kom modelu mislis.

Budimo realni, kad neko kupi 6800 i prezadovoljan je njom, naravno da nece priznati nikakvog ATi-ja, koliko god to bilo nerealno... 😉

Sad je trenutno X800XL najbolja kupovina preko,kosta 100$ manje od 6800GT a sije 6800-obicnu a iste je brzine kao 6800GT.

Milan je napisao(la):
Pa da ponovim i zavrsim pricu ovde sada jer vidim da nema smisla, imam pametnija posla......'Outfitted with 12 parallel pixel pipelines, 256MB of GDDR3 memory".

Pozdrav!

Da,vidis na papiru je tako,ali u praksi je malo drugacuje.

Poz...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno