Stojcha je napisao(la):FX6200 ili 6600 (ako nadjes jeftino) su ti najbolja kupovina.
jorgovan je napisao(la):A ajde dajte neki predlog za do 200evra. Min 9500 u 03 jer toliko sad imam na agp 6800le... ili da uzimam plocu sa agp kako ne bi menjao karticu, ali kad menjam presao bi na pci-e.
starac je napisao(la):Moze li se tvoj primjerak otkljucati na 16x1,6vp?
Ko je proizvodjac?
starac je napisao(la):6800 LE kad se moduje ide na 12000 u 03,i sije i x800 i 6600gt.
Ja cu uvijek radije uzeti obicnu 6800 nego X800 hybrid,jer je brza,a lako se moze napraviti jos brzom.
Milan je napisao(la):Od kog x800 hibrida je brza 6800? Ja znam za ovog hibrida:d. Druga stvar, manite se bre 3dmarka i ostalih gluposti. To uopsteno moze da pokaze kako radi neka kartica ali nema nista bez prave igre....pa jos i AA i AF 😉.
Milan je napisao(la):Od kog x800 hibrida je brza 6800? Ja znam za ovog hibrida:d. Druga stvar, manite se bre 3dmarka i ostalih gluposti. To uopsteno moze da pokaze kako radi neka kartica ali nema nista bez prave igre....pa jos i AA i AF 😉.
starac je napisao(la):Ovdje se prica o obicnom X800,niko nije spomenuo XL.
Ja i mislim na performanse u igrama,a 3Dmark sam naveo onako,reda radi.
starac je napisao(la):
Milan je napisao(la):Samo cu ovo da ti pokazem...Outfitted with 12 parallel pixel pipelines, 256MB of GDDR3 memory......ova karta je mozda malo sporija od GT-a, kakva crna 6800. Budimo ozbiljni 🙂
starac je napisao(la):Evo ti linkovi pa vidi koliko je X800 sporiji ili brzi od 6800,i koliko je sporiji od 6800GT.
http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20050404/geforce_6600-32.html
http://www.computerbase.de/artikel/...mal_radeon_x800_x800_xl/7/#abschnitt_3dmark03
Milan je napisao(la):Pa da ponovim i zavrsim pricu ovde sada jer vidim da nema smisla, imam pametnija posla......'Outfitted with 12 parallel pixel pipelines, 256MB of GDDR3 memory".
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari