Šta je novo?

Preporuka za MP3 diskman?!

samsung

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2004
Poena
320
Kupio bih MP3 discman..Nesto, ne preterano skupo, da ne guta mnogo baterije, radio na njemu mi je apsolutno nepotreban, da ima jak zvuk ( da chuje pola busa sta slusham :D ) , da guta sve moguce diskove....Ako se josh necega setim , dopisacu...

Koliko para si spreman da das? Imas masu iRiverovih modela. Ja sam letos uzeo iMP700-T. Cita .mp3, .wma, ima radio, baterija bas dugo traje,upgradeabilan firmware, svetleci display koji cita nazive pesama, navigacija po folderima itd. Za 100evrica nije los. Imas i skuplje modele. Ja sam svoj uzeo na Sajmu u piramid shopu.

Ja imam SONY D-NE511 koji sam uzeo tacno pre godinu dana.
Diskman je stvarno odlican!
Tada sam ga platio oko 100 evra.
Sada su izasli novi modeli a cena im je dosta pala pa mislim da se moze naci i za 70-80 evra novi model.
Baterija mu traje i traje i traje...

Axa..Cool..Znaci, Sondza nie skupa...A zanima me josh nesto..Nisam imao prilike mnogo da se bakcem sa nekim MP3 discmanima pa me zanima sledece. Kolega ima neki MP3 diskman, sve je super, ok ali ima manu. Naime, kad se ukljuci opcija shufle tj random, on ne pusta pesme sa celog diska vec iskljucivo je ta opcija namenjena za odredjeni folder...Jel to kod svakog diskmana gde se pustaju diskovi na kome se pesme nalaze u folderima ili nije? Zanima me, jer svi moji diskovi su lepo sredjeni i spakovani u foldere....

Nazad
Vrh Dno