Dodaj jos 30-40€ i uzmi 957P+micens je napisao(la):Da li Samsung 757NF vredi para koje kosta? Ili mozda uzeti neki drugi monitor u toj vrednosti (neku drugu firmu)?
Preporucite sta je najbolje uzeti za te pare (250 - 280 EUR), a da moze da se koristi za graficku pripremu i dizajn?
dejandj je napisao(la):Bilo koji od 19" je bolji od naj, najboljeg od 17"...
micens je napisao(la):Ma bitno mi je da je slika super i da je bela cisto bela, a ne da ima nijansi zelene i roza, da nema izrazenu konvergenciju i da je geometrija savrsena. Znam da su mi zahtevi preterani, ali znam da za te pare moze da se uzme solidan monitor. Naravno, netreba da bude savrsen, mada bi mogaoOvo sve pricam posto sam imao lose iskustvo sa 757P koji je sve pomenute mane imao. Zato mi je bolje da uzmem 17" koja valja nego 19" pa da bude kao sa P-om koji sam imao!
Zato mi je potrebno da vidim misljenja sto vise ljudi, da vidim za sta da se odlucim (kao sto sam pomenuo, ne mora to biti Samsung, mada kolko sam video to su najbolji monitori na nasem trzistu, a koje osrednji korisnik, bar sto se novca tice, moze sebi da priusti).
micens je napisao(la):Da li Samsung 757NF vredi para koje kosta? Ili mozda uzeti neki drugi monitor u toj vrednosti (neku drugu firmu)?
Preporucite sta je najbolje uzeti za te pare (250 - 280 EUR), a da moze da se koristi za graficku pripremu i dizajn?
grunf je napisao(la):"Decko, ti se nesto mnogo zbunjivas... Da ti nisi na ovim lepkovima?" (Atheist Rap)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari