Šta je novo?

Preporuka za monitor?????????

micens

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
619
Da li Samsung 757NF vredi para koje kosta? Ili mozda uzeti neki drugi monitor u toj vrednosti (neku drugu firmu)?
Preporucite sta je najbolje uzeti za te pare (250 - 280 EUR), a da moze da se koristi za graficku pripremu i dizajn?

Za te pare ne postoji nista bolje od 757 NF-a. :wave;

micens je napisao(la):
Da li Samsung 757NF vredi para koje kosta? Ili mozda uzeti neki drugi monitor u toj vrednosti (neku drugu firmu)?
Preporucite sta je najbolje uzeti za te pare (250 - 280 EUR), a da moze da se koristi za graficku pripremu i dizajn?
Dodaj jos 30-40€ i uzmi 957P+
;)

Imate moj glas za Samsung 757NF.
Fenomenalan, gledam ga ispred sebe vec 4 mjeseca, slika je "kristalno jasna, kao gleceri jezera Micigen" :)
E, sad, na vama je da izaberete izmedju profi 17" i jeftinih (najobicnijih) 19"

Ma bitno mi je da je slika super i da je bela cisto bela, a ne da ima nijansi zelene i roza, da nema izrazenu konvergenciju i da je geometrija savrsena. Znam da su mi zahtevi preterani, ali znam da za te pare moze da se uzme solidan monitor. Naravno, netreba da bude savrsen, mada bi mogao:) Ovo sve pricam posto sam imao lose iskustvo sa 757P koji je sve pomenute mane imao. Zato mi je bolje da uzmem 17" koja valja nego 19" pa da bude kao sa P-om koji sam imao!
Zato mi je potrebno da vidim misljenja sto vise ljudi, da vidim za sta da se odlucim (kao sto sam pomenuo, ne mora to biti Samsung, mada kolko sam video to su najbolji monitori na nasem trzistu, a koje osrednji korisnik, bar sto se novca tice, moze sebi da priusti).

Da ali

Pozdrav

Pa uzmi Sony za promenu ali glas za Samsunga ja imam prastari SyncMaster 550s i vrlo sam zadovoljan ,a josh kad bi bio 17 inchni ili ne daj bozhe 19 .

samsung ili sony

Pozdrav

Pa uzmi Sony za promenu ali glas za Samsunga ja imam prastari SyncMaster 550s i vrlo sam zadovoljan ,a josh kad bi bio 17 inchni ili ne daj bozhe 19 .

Da...

Da, ali SONY za te pare???????????? Najradije bi uzeo Sony-ja, ali kad nam finansijska situacija nedozvoljva. Ako znas da ima da se kupi za te pare, javi!

E, mnogo me nervira kad covek ima budzet za samsunga, a ljudi nude sonija i slicne stvari koje su mnogo skuplje a po pravilu ne nose i odgovarajuci kvalitet.

Po casopisima sto domacim sto hrvatskim, je dosta testirano 17" i 19" monitora pa ako imas pristup a ti pogledaj malo sta kazu i tu.

A za te pare je apsolutno najbolji 757nf, odlican je i 757p koji nije ravan a ja sad gledam u 3 nova 757dfx i pogodi, odlicni su, pri tome ih gledam sto na matroxu g400/450, sto na atiju 7000/8500le sto na gf4mx440 asus

Tako da ti pazari dobrog samsunga a ne hansola ili sl i neces se pokajati

Pozdrav

cheers

dejandj je napisao(la):
Bilo koji od 19" je bolji od naj, najboljeg od 17"...

"Decko, ti se nesto mnogo zbunjivas... Da ti nisi na ovim lepkovima?" (Atheist Rap)

micens je napisao(la):
Ma bitno mi je da je slika super i da je bela cisto bela, a ne da ima nijansi zelene i roza, da nema izrazenu konvergenciju i da je geometrija savrsena. Znam da su mi zahtevi preterani, ali znam da za te pare moze da se uzme solidan monitor. Naravno, netreba da bude savrsen, mada bi mogao:) Ovo sve pricam posto sam imao lose iskustvo sa 757P koji je sve pomenute mane imao. Zato mi je bolje da uzmem 17" koja valja nego 19" pa da bude kao sa P-om koji sam imao!
Zato mi je potrebno da vidim misljenja sto vise ljudi, da vidim za sta da se odlucim (kao sto sam pomenuo, ne mora to biti Samsung, mada kolko sam video to su najbolji monitori na nasem trzistu, a koje osrednji korisnik, bar sto se novca tice, moze sebi da priusti).

757p obicno nema sve te mane. Njegov veci brat 957p je definitivno najbolji monitor koji sam video a video sam ih mnogo. Ja sam blago skeptican prema "ravnim" CRT monitorima. One linije mi izbise oci. Pokusaj da izmamis neki primerak na test ;-)
Hansol i slicne zaobidji u sirokom luku. To vazi i za Samsunga 955b.

micens je napisao(la):

Definitivno uzmi Samsung 957P+.Ortak ga ima i strava je!

grunf je napisao(la):
"Decko, ti se nesto mnogo zbunjivas... Da ti nisi na ovim lepkovima?" (Atheist Rap)

za grunf : cuj "decko" - preciznije bi bilo deda :)

za dejandj : jeste imenjace bilo koja 19-tica i po mogucstvu u 640x480 (gde covek pod stare dane da zamara oci) :) :wave;

za moderatore : no salu na stranu!!!

za micens : uzimaj taj 757nf i uzivaj zaista je odlican

Vrh Dno