Šta je novo?

Preporuka za mobilan za oko 300 demona

zilet

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2001
Poena
619
E ne znam vishe shta da se uzme od ovih mobilnih pa rekoh da priupitam za savet kompetentne kolege benchmarkovce :D

Dakle shta vredi uzeti za cenovni rang oko 300 dm?
Necu Siemens jer ima ochajne tastere!

Pa taman sam hteo da ti kazem Simens C45, ali sada je sve na tebi :)...

Bane® je napisao(la):
Pa taman sam hteo da ti kazem Simens C45, ali sada je sve na tebi :)...

Pa ono siemens ima stvarno dobre telefone ali su mu tasteri ocajni tako da mu je to veeeelikoo minus (posebno od mene) :(
Nego shta mislite o Noki-i 8210?

Vrtim se trenutno oko 6210 i 8210..
Ajde malko preporuke od vlasnika?
Ono 6210 je mama od telefona ali je 8210 tako lep i mali:))

Izmedju 6210 i 8210 definitivno ovaj prvi
6210 je veci i to je mozda veliki minus s obzirom da svi prave neke mikro izvedbe telefona, ali ima bolji prijem signala (bar ovde u Subotici) sto ujedno znaci i da ima vece zracenje (negde sam citao tacno koliko, ali sam zaboravio), 8210 ima boljku sa baterijom tj. 2 dana na stand by su plafon...
8210 na nasem trzistu ima ja mislim 2 modela (neka me neko ispravi ako lupetam) ima onaj Singapurski (djubre zivo koje crkava posle 6 meseci) i finski koji je naravno najbolji, ali se isto tako desava da ako se lose dekodira crkava...
Od ostalih funkcija koje poseduju oba telefona ionako nista neces koristiti, jer ih nasi provajderi ne podrzavaju...
Hmmm.... ti sad vidi ja bih ipak izabrao neki Siemens model (S varijantu).
ajd` :wave;

zilet je napisao(la):
E ne znam vishe shta da se uzme od ovih mobilnih pa rekoh da priupitam za savet kompetentne kolege benchmarkovce :D

Dakle shta vredi uzeti za cenovni rang oko 300 dm?
Necu Siemens jer ima ochajne tastere!

A ja taman da napisem C ili M-35 :)
Nista zato, mozes uzeti npr. Ericsson T-20e (baterija drzi bar 4 dana i cena je oko 240+ DM) ili recimo Nokiu 3330 (kao ja :)

U principu, koji god da uzmes, trazi PISMENU garanciju od BAREM 12 meseci, jer se svakakvo djubre trenutno prodaje, da ne bi bilo "ej blokirao mi telefon posle mesec dana :confused:"

Toliko ;)

nokia 7110. mislim nije najnoviji ali nisu ni neki od ovih simensa ali je ipak mnogo dobar phone

Ma ajde. Mali je i Motorola T191 - danas sam se odusevio sa njim... Lep, mali, i oko 300DM... Isto tako, probaj S40 by Bosch / Siemens (ali ne lici na Simense).... 8210 je jako siromasan (softver) a 6210 prevelik, i oba su skuplja od 300 DM>...

byMaX je napisao(la):
Ma ajde. Mali je i Motorola T191 - danas sam se odusevio sa njim... Lep, mali, i oko 300DM... Isto tako, probaj S40 by Bosch / Siemens (ali ne lici na Simense).... 8210 je jako siromasan (softver) a 6210 prevelik, i oba su skuplja od 300 DM>...

hmmm ne nzam ni kako izgleda ta motora..bacicu u razmatranje..
Nego imam ove dve nokiice za sitne pare pa eto zato:))
Nego ipak izmedju 8210 i 6210 ipak treba uzeti 6210..
ajmo josh malo neke alternative ali argumentovano cisto da znam u kojoj je klasi fontele..

E ovaj siemensic s40 mi se svidja...samo mi reci da li i on ima one stupidne gumene tastere kao i svi ostali!

Marsovac je napisao(la):
Izmedju 6210 i 8210 definitivno ovaj prvi
6210 je veci i to je mozda veliki minus s obzirom da svi prave neke mikro izvedbe telefona, ali ima bolji prijem signala (bar ovde u Subotici) sto ujedno znaci i da ima vece zracenje (negde sam citao tacno koliko, ali sam zaboravio), 8210 ima boljku sa

6210 ima 1.19 W/Kg a 8210 1.23 W/kg
nije to toliko opasno ali je visoko:)
****** nemaju antenu

Nego ako mi neko kaze za koliko mogu da nadjem S40 i da su mu tasteri manje vishe OK ici cu njega da uzmem?!

S40 je sada dosta jevtiniji od 6210 - negde oko 300DM dok je nova 62-ka uvek dosta vise od 400... S40 nema gumene tastere, tvrdi su, ali telefon nekako ima ruzne menije, kao da je pravljen pre 3 godine... I nije nesto posebno, bolje idi na C45, ili Motorolu t191... Usput, imas i gomilu starijih modela koji su nekada bili skupi a sada su ok sa cenama... npr. Samsung A100, V51Motorolla, Panasonic GD93, itd.... Ima jedan ortak 9000 Nokia - prodaje za 300...

byMaX je napisao(la):
S40 je sada dosta jevtiniji od 6210 - negde oko 300DM dok je nova 62-ka uvek dosta vise od 400... S40 nema gumene tastere, tvrdi su, ali telefon nekako ima ruzne menije, kao da je pravljen pre 3 godine... I nije nesto posebno, bolje idi na C45, ili Motorolu t191... Usput, imas i gomilu starijih modela koji su nekada bili skupi a sada su ok sa cenama... npr. Samsung A100, V51Motorolla, Panasonic GD93, itd

Ma motorola mi se neshto ne svidja..S40 je mam po funkcijama koje daje..mislim stvarno ne znam kakav je meni ali je telefon i oanko lep..nije fanxy..mali je..ono pojma nemam..sad si me zbunio!!
arhhh! Samsung-a imam moj ortak i ono jeste to sve lepo ali opet mlogo velike pare za telefon koji je samo lep.
e sad chek da iskopam stvarchice za ovaj C45..
BTW koliko sam video S40 je neshto preko 300 demona?:((

C45 je veliko ***** od telefona:)) Nije da ga vredjam ali stvarno su ga zeznuli..unazadilu su prethodnika!!
Ma gotovo je S40 it is..samo da nadjem najnizu cenu i to je to.
S40 je mama od telefona..

ARH!!! izludeh..
Juche sam bio u 16 prodavnica da vidim S40 da ga opipam, osetim i da uzimam i LADNO ni u jednoj ga nemaju i josh mi na par mesta kazu da ga ne uzimaju uopshte jerbo se mloogoo kvari..a pored toga malo posle mi kaze jedan tip koji ga inache ima da mu je dva puta pao sa kreveta i morao da ga shalje u servis!!
AHHHHH...mrzim mobilne;))

Nego MAX-e kada cesh da prodajesh tu tvoju 62-ojku da ti uzmem:))

Nazad
Vrh Dno