Slaven Nikolic
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 29.08.2023
- Poena
- 15
Treba mi laptop do nekih 350e da sluzi za ucenje primarno i surfovanje,crne boje pozeljno. Ne znam sta da uzmem,gledam neke ne znam kakvi su SSD na njima,treba mi da radi brzo.
Једино да повећаш буџет, 40.000 су најјефтинији лаптопови ?Treba mi laptop do nekih 350e da sluzi za ucenje primarno i surfovanje,crne boje pozeljno. Ne znam sta da uzmem,gledam neke ne znam kakvi su SSD na njima,treba mi da radi brzo.
На конфигурацијама до 50.000 је штедња на свему - од квалитета екрана, преко квалитета израде до процесора.Nisu,na eponuda sajtu ima od oko 28000 na gore,ali sigurno su losiji,ovaj lenovo je vise za nekog da proba neke igrice sto ja ne bi,a kvalitet slike je sigurno dobar,kad bi bila dobra slika a konfiguracija ne neka jaca,bilo bi super.
OP je naveo primjer da postoje i od 28000 ali je primarno naveo do 350€ što nas dovodi do cifre od 41000.Treba mi laptop do nekih 350e da sluzi za ucenje primarno i surfovanje,crne boje pozeljno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari