Šta je novo?

Periferni uređaji Preporuka za jeftin jeftin usb flash i citac sd kartica?

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

suncica2222

Cenjen
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poena
180
Koji usb flash 32-64gb jeftin, a koliko je moguce pristojan biste mi preporucili i gde da ga narucim kod nas ili na Aliexpressu? Najvaznije mi je da je stabilan i da ne pada brzina na 0 u sred kopiranja. Brzina koliko je moguce za dati budzet.

Da ne otvaram dve teme treba mi i preporuka za sd i micro sd citac kartica 3.0 ili bolje 3.2 da se kartica pakuje u njega pa da izgleda kao usb flash. Da moze da adresira i 256gb+ da ne mislim o tome. Isto pitanje kod nas ili na Aliexpressu? Evo ilustracije radi pakovanje kartice u flesh, imam ovaj citac i na njemu pise da je 2.0 ovaj opis na sajtu je verovatno netacan.

Ništa jeftino kod nas. Kod kineza kopije Sandiska tu oko 15-20MB/s (do 10e za 64/128gb). Kod nas je veoma teško naći nešto oko 10-15 eura a da ne laguje kao nezdravo.

Svakako sačekaj(te) predloge, jer ja iskreno ne znam šta bih mogao (za manje novce) da preporučim i da vas ne prevarim.

Recimo ovako nešto:
Memorije i diskove od Kineza ne poručivati ni pod razno!
Zašto? Ja sve živo poručio sa Ali, sve puška. Čak i jedan originalni Samsung EVO 860, uredno registrovan na njihovom sajtu sa S/N.

• Like
Reagovanja: uji
greskom sam 2x napisao "jeftin" u naslovu, mislio sam razumno jeftin sa dobrim odnosom cene i kvaliteta

ove 3 bas dzabe, 1000 dinara za 128gb? ja sam za 64gb kingston kyson prosle godine dao 2k dinara i opet je fleshka djubre, pada na nula i stoji po minut u sred kopiranja

Ja sam gledao ovu da uzmem, ima solide karakteristike.
To je jedna od onih što upisuje 10-15MB/s. Čita do 100MB/s, pa kako ti se zalomi. Nekome čita 50MB/s, nekome 90MB/s.
Izgleda da ne usporava na nulu (zbog pregrevanja ili čega već), ako ništa drugo.
Cena jača naravno. Na Amazonu idu dve za 15e.

Zašto? Ja sve živo poručio sa Ali, sve puška. Čak i jedan originalni Samsung EVO 860, uredno registrovan na njihovom sajtu sa S/N.
Drago mi je što si zaista došao do deklarativno ispravnih i originalnih proizvoda, što mi uliva nadu da se nešto po tom pitanju promenilo, jer opštepoznato je bilo da stižu fejk memorije sa manjim kapacitetima, čak i kada su cene korektne.

Ne može da se desi sa prodavnicom gde ima puno dobrih ocena, gde ljudi kače na desetine slika sa kapacitetom i crystal disk mark rezultatima. Gledaj kod ocena koji kapacitet je tačno kupljen, manji su sporiji uvek, veći brži, stoji pored ocene koji artikal je ocenjen tačno od ponuđenih.

Ja uzeo 3 komada tih Silicon Power za instalacije operativnih sistema i šljakaju skroz dobro za to.

USB 3.0 Flash stikovi

Na AliExpress temama flesici ( i microSD kartice ) su pomenuti ko zna koliko puta

npr.

Nazad
Vrh Dno