suncica2222
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.02.2011
- Poena
- 180
Koji usb flash 32-64gb jeftin, a koliko je moguce pristojan biste mi preporucili i gde da ga narucim kod nas ili na Aliexpressu? Najvaznije mi je da je stabilan i da ne pada brzina na 0 u sred kopiranja. Brzina koliko je moguce za dati budzet.
Da ne otvaram dve teme treba mi i preporuka za sd i micro sd citac kartica 3.0 ili bolje 3.2 da se kartica pakuje u njega pa da izgleda kao usb flash. Da moze da adresira i 256gb+ da ne mislim o tome. Isto pitanje kod nas ili na Aliexpressu? Evo ilustracije radi pakovanje kartice u flesh, imam ovaj citac i na njemu pise da je 2.0 ovaj opis na sajtu je verovatno netacan.
www.tehnomanija.rs
Da ne otvaram dve teme treba mi i preporuka za sd i micro sd citac kartica 3.0 ili bolje 3.2 da se kartica pakuje u njega pa da izgleda kao usb flash. Da moze da adresira i 256gb+ da ne mislim o tome. Isto pitanje kod nas ili na Aliexpressu? Evo ilustracije radi pakovanje kartice u flesh, imam ovaj citac i na njemu pise da je 2.0 ovaj opis na sajtu je verovatno netacan.
Hama Čitač kartica SD/micro SD čitač kartica USB 3.0 | Tehnomanija
Hama Čitač kartica SD/micro SD čitač kartica USB 3.0 u online prodavnici Tehnomanija