Šta je novo?

Kućna multimedija Preporuka za IPTV box ?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Hattala

Slavan
Učlanjen(a)
20.05.2007
Poena
495
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Procitah vise threadova i podosta poruka ali opet dilema : koji od aktuelnih boxeva uzeti za EON i ostale( opciono dostupne) iptv's ? Amazon fire stick 4K max, Amazon fire cube ,MI tv stick ili Mi BOX S ?

šta si uzeo?

Porucio Shield i Mi box S ...pa koji se bolje pokaze. Nisam jos presao na optiku sa SBB, narucujem unapred , da ne cekam posle...
Shield sa cyberport.de 180, a Mi sa ebay.de za 50 .

Iskreno , nisam ga ni otpakovao . Prenaglio sam porucujuci ali kako sam malo citao detaljnije ...za moje potrebe Cube je taman. Na jednoj 65 " mi je HDMI u zidu , kao i svi ostali kablovi i izlazi pri dnu poda iza komode. Tako da cu Cube samo da nakcim na power i hdmi . Cube koristim samo za Joy+ , Netflix, Sky i jos par streaming servisa.

Da ne otvaram novu temu, mene zanima isto, imam u jednoj kući iris tv, pa bi u drugoj (na selu) koristio nalog od iris-a preko nekog box-a, jer ovaj android tv (neki kinez) ne podrzava iris,( instalitam app ali video trazi neki format pise da nema tv)

sta uzeti, i gde, i da nije previse komplikovano za menjanje kanala i da pristojno radi s iris tv?
Hvala unapred svima....

Da ne otvaram novu temu, mene zanima isto, imam u jednoj kući iris tv, pa bi u drugoj (na selu) koristio nalog od iris-a preko nekog box-a, jer ovaj android tv (neki kinez) ne podrzava iris,( instalitam app ali video trazi neki format pise da nema tv)

sta uzeti, i gde, i da nije previse komplikovano za menjanje kanala i da pristojno radi s iris tv?
Hvala unapred svima....
Probao si da instaliraš IRIS SMART aplikaciju?
Ta je za android TV (ili google TV). Znači ne IRIS GO već iznad navedeno. Bilo koji povoljan box ili stick koji ima android TV ili google TV operativni sitem.

Evo uzeo sam ovaj uredjaj iz oglasa koji mi je @Ira preporucio i prezadovoljan sam, vec ima ubacene neke aplikacije, preko Kodi-ja sam ubacio neku listu s kanalima, ali iris ne uspevam da pokrenem, iako sam povezao uredjaj na wifi, i radi Kodi, Yt, i ostale app... u iris sam podesio username i sifru, u iptv settings ali ima neki acs settings sa parametrima pa da ne treba tu nesto da se cacne?
p.s. ovde gde to pokusavam nije telekomov net nego Beotel, da nije zbog toga? mada preko telefona mi radi iris

Prilozi

• 17607864192387008169206490746051.jpg
    17607864192387008169206490746051.jpg
    221 KB · Pregleda: 21
@jabree u podforumu "internet provajderi" se nalazi tema za Iris TV box pa nastavi tamo. hvala na razumevanju

Vrh Dno