Šta je novo?

Preporuka za iPad (recimo mini)

Sirius9

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2007
Poena
525
Trebala bi mi preporuku od korisnika iPad-ova.
Hteo bi da uzmem neki jeftiniji iPad, mislim da bi mini 3-4 generacije bio ok.
Treba mi za testiranje nekog hardvera koji se povezuje samo na apple uređaje ali bi ga koristio i za povremeno surfanje, yt, muziku isl.
Šta bi preporučili a da je jefino, tipa do 100€, polovno, što mlađe eventualno da se izbegnu uređaji koji imaju neke hardverske bagove ako ima takvih.

Hvala

Izvinjavam se što se ubacujem u temu, i mene isto intetesuje, plus čitanje knjiga/stripova (bez testiranja hardvera :D ).

Hmm, teško da će taj da se nađe za do 100€.

Taj je najpovoljniji nov.Za 100 e nacice neki krs.

Ja uzeo cerkici, Ipad 6 9.7 (2018), za 200 eur.
Uzeo pre 2 godine.
Evo radi kao zmaj.
Po meni preporuka za tako nesto, naravno ako nadjes u pristojnom stanju.

Meni konkretno nije problem ni ako je tač malo oštećenj, bitno je da radi i da mogu da završim posao a da me ne košta puno a kasnije ću ja lako da zamenim digitajzer, ima u oglasima mini 2 i 3 po prilično niskim cenama ali pogledaću i ovu 6-ticu što pominješ. Oglasi su konfuzni jer ljudi ne napišu ni koji je model, koja generacija, puno njih ne navede ni koliki je kapacitet pa onda gledaj dal se na slikama vidi oznaka modela pozadi.
Dodatni problem je i situacija sa iClaud-om, neko navede da je zaključan što je meni isto kao da ima rupu u procesoru ali mnogi samo lukavo kažu "mogu da se skidaju aplikacije" a najveći deo ništa ni ne napiše, ako ne pitaš može biti za**b veliki, restoruješ ga da bi očistio kad ono iznenađenje...

Pre par godina koristio sam Ipad air 1 gen.Tada je bio ok,mada Ios 9 je vec tada bio ogranicen.Prelazak na 10 nesto je usporavao rad.Trenutno se krecu oko 100e.Koliko je danas upotrebljiv?Ipad 9 gen. je trenutno naj jeftiniji nov.Ima dobre ocene.100e je relativno mala cifra za kupovinu iole upotrebljivog uredjaja.

Nazad
Vrh Dno