Šta je novo?

Preporuka za in-ear slusalice

shin-bojan

Čuven
Učlanjen(a)
14.10.2004
Poena
925
Posle 13 meseci izrabljivanja(4-6h dnevno) desna slusalica na cx300 mi je riknula(cuje se nekoliko puta slabije od leve).
Posto od popravke verovatno nema nista, resio sam da uzmem neki novi model. Problem je naravno u prilicno slaboj ponudi na nasem trzistu.
Da li neko mozda ima neki savet oko toga koji model uzeti i gde?

Posle 13 meseci izrabljivanja(4-6h dnevno) desna slusalica na cx300 mi je riknula(cuje se nekoliko puta slabije od leve).
Posto od popravke verovatno nema nista, resio sam da uzmem neki novi model. Problem je naravno u prilicno slaboj ponudi na nasem trzistu.
Da li neko mozda ima neki savet oko toga koji model uzeti i gde?

Ja cu opet da se ponovim i da kazem AKG K324 P, u Music Media Centru, Knez Danilova 39.

kakve su otprilike pomenute AKG in-ear u odnosu na cx-300 (koje koristim vec 2+ godine) ..

u slucaju da su bar malo bolje (jer ja sam prezadovoljan i sa cx-300) racunajte i mene za tu narudzbenicu :)

p.s. cesto dolazim u NS, tako da pare i preuzimanje nisu problem.

Poslednja izmena:
Ok :)
Mada, ima nas na ovoj temi cetvoro, trebali bismo da otvorimo novu temu vezanu za narucivanje i verovatno bi se pojavio jos neko sa foruma, i to bi bilo 5.

Ako vam zafali jos jedan...

Racunajte na mene, jer i ja imam cx300 vise od godinu dana, i trebace mi jos jedne. A za te pare svakako. Ako budete narucivali, javite mi se na PM da se dogovorimo.
pozdrav

Niste se javljali...

A sad je gotovo, jer sam uzeo velike slusalice i nemam vise para do sledece plate, oko 23 aprila. Tad bih imao da kupim.
Nemam i pod, nego creative mp3 player, a koristio sam ih i na starom SE W810i. I sad ih koristim, svaki dan u busu, so posla i sa posla, odlicne su.

pa znamo da rade i na njemu :) ali pitao je valjda kakvi su utisci kad se povezu na ipod ?

isto i mene zanima, ako pre toga ne odem u tu radnju da probam ...

i moj ortak hoce da uzme te slushke

cimnite me na pm kad se skontate da vam dam njegov broj

Poslednja izmena:
Slusalice su zakon!!

Dobio sam AKG, a imam i cx300, akg ih ubija kvalitetom!! Toliko jasan zvuk, dosta su bolje od cx300, koje slusam vise od godinu dana, i mogu da pravim razliku.
Ovo su do sada ubedljivo najbolje bubice koje sam slusao. Napomena, imam creative muvo 256k mp3 plejer, koji je dobrog kvaliteta, nije neko djubre, mislim...
Svaka pohvala za AKG!
pozdrav svima

Nazad
Vrh Dno