Šta je novo?

Preporuka za igru

bro82

Slavan
Učlanjen(a)
13.12.2008
Poena
425
Dali ima neko preporuku za neku voznju!Nema veze i ako je starija,da bude nesto poput Grid-a!Bitno mi je da ima opcije u smislu napredovanje vozace,kupovina boljih kola,voznja za druge timove itd!Smorilo su me serijali kao sto je Dirt,NFS itd!:)
Izvinjavam se na otvaranju iste teme!Nesto me zeza tastatura u zadnje vreme!Radi sta ona hoce!

Poslednja izmena:
Meni od onoga sto sam ja igrao pada na pamet toca race driver 3. Igrica je od codemastersa (grid/dirt). Tu imas da vozis sve i svasta, od formule do trkackih kamiona. Tj mislim da je bila formula, ne secam se 100% :p Napredovanja mislim da tu i nema, vec samo vozis sta ti je servirano, kao u gridu/dirtu.
Onda isto tako nesto starije Evolution GT, a moze i squadra course alfa romeo. Evolution gt sam igrao, a ovaj drugi nisam, ali su igre na isti kalup. Uglavnom, koliko se secam budzis tvog vozaca. Npr kad vozis i nabijes se nekome u dupe, hvata te panika i onda budzis tu neku skalu da te manje hvata panika i tako slicno :) Ne secam se bas svega tacno, ali se secam da mi je igrica bila zabavna za voznju.
Eto, 2 igrice, pa mozda ti pomogne :)

Moze i TDR2 onda kao preporuka i da, ima formula u obe. :) SCAR ti je neka cudna igra, igra u kojoj mozes da plasis druge vozace, nabijas svoj ego, tj. sve zavisi kako se ponasas u voznji, dok mi je Evolution ostao u secanju kao losa voznja.

Hvala momci na preporukama,evo skida se,verujem da su dobre!Nema vise neke normalne voznje,sem ovog Dirt 3 koji nije normalan,ali je zato zabavan!

Vrh Dno