Šta je novo?

Preporuka za igru tipa Age of Empires

Roy Jones Jr.

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2003
Poena
645
Potrebna mi je igra tipa AOE za opusteno :) igranje kroz lokalnu mrezu. Nesto sam generalno slab sa igrama a i nisam u toku pa ako ima neko ko voli igre ovog tipa neka preporuci nesto dobro i novije. Samo nemojte drugi deo AOE jer smo ga istog momenta najurili :). Video sam skoro na TV-u slicnu igru, mislim da se zove KOZAK ili tako nesto. Dosta dobro izgleda i neverovatno lici na AOE pa ako neko nesto vise zna o njoj neka baci komentar. Hvala, pozdrav svima.

Ma 4 deo AOE je zakon, a isto samo malo drugacije, dodati su bogovi i sl. ali na vrlo simpatican nacin uz 90% isti interfejs je Age of Mythology... MS naravno... Ili probaj Phraetorians... Mada se sve one na neki nacin razlikuju samo je i dalje Age serija za 2 koplja bolja...
A mozes uzeti i Empire Earth... nije lose i imas sve od pre Hrista pa do buducnosti...

Hvala za odgovor, nisam znao da su izbacili 4 deo AOE. Ako vise lici na prvi nego na drugi deo obavezno cu da ga nabavim. Pozdrav.

Verovatno se nismo razumeli,
postoje u sustini 2 dela, s tim sto prvi ima nastavak Rimljani,
zatim drugi Age of Kings, sa nastavkom Konkvistadori, koji je po meni najbolji i najlaksi za igru, jer je dodato sve sto je pre falilo, tako da se u sustini to racuna kao 4 dela...
Stvarno ne znam sto ti se noviji nastavci ne svidjaju, kad je svaki bolji od prethodnog, a u sustini je sve na istu foru...

Cossacks: BacK To War - mnooogo dobra igra, narocito u mrezi (Back To War je poslednja verzija, a pre nje su izasle jos 3, ali nemaju neke bitne razlike, pa potrazi bilo koju)...

dEXE je napisao(la):
Verovatno se nismo razumeli,
postoje u sustini 2 dela, s tim sto prvi ima nastavak Rimljani,
zatim drugi Age of Kings, sa nastavkom Konkvistadori, koji je po meni najbolji i najlaksi za igru, jer je dodato sve sto je pre falilo, tako da se u sustini to racuna kao 4 dela...
Stvarno ne znam sto ti se noviji nastavci ne svidjaju, kad je svaki bolji od prethodnog, a u sustini je sve na istu foru...
to nisu 4 dela,vec 2 dela,a svaki od tih delova ima expansion - nemoj da bunis ljude
kad smo vec kod aok-a pogledajte www.legion.kz ,sajt najboljeg aok klana,i pogledajte momka dauta - inace moj ortak,prvi igrac sveta,uzeo od agea do sad nekih 5k zelembaca

Crni je napisao(la):
Cossacks: BacK To War - mnooogo dobra igra, narocito u mrezi (Back To War je poslednja verzija, a pre nje su izasle jos 3, ali nemaju neke bitne razlike, pa potrazi bilo koju)...
To je ta sto sam video na TV-u ili gde vec. Sad sam gledao neke screenshot-ove na netu i stvarno mi izgleda super. Pretpostavljam da je princip igre kao i u AOE (vodis jedno pleme, razvijas ga i na kraju istrebis sva ostala). Nabavicu je sigurno, a uzecu i AOE 4 tj. taj najnoviji deo pa cu videti koja vise odgovara. Hvala svima za pomoc. Pozdrav.

Roy Jones Jr. je napisao(la):
...
To je ta sto sam video na TV-u ili gde vec. Sad sam gledao neke screenshot-ove na netu i stvarno mi izgleda super. Pretpostavljam da je princip igre kao i u AOE (vodis jedno pleme, razvijas ga i na kraju istrebis sva ostala). Nabavicu je sigurno, a uzecu i AOE 4 tj. taj najnoviji deo pa cu videti koja vise odgovara. Hvala svima za pomoc. Pozdrav.
Koncept je precrtan iz AOE, ali prebacen u drugo vreme. U svakom slucaju ako volis takve strategije obavezno treba da se nadje u kolekciji. Otprilike u isto vreme je izasla jos jedna dobra na temu divljeg zapada (nesto America), ali nisam igrao, mada sam cuo da nije losa.

Nazad
Vrh Dno