Šta je novo?

Preporuka za igricu

chedomil

Slavan
Učlanjen(a)
08.02.2008
Poena
304
Može li neka preporuka za igricu na PC koju bih mogao da igram sa djevojkom? Neki fazon trke (kao Mario Kart) ili bilo šta, da nije puno teško, a da može Multiplayer. Samo da nije neka preozbiljna igra (GTA, BF, FC, CS...)

Trine 2 ima coop. A dopadljivo je ženskoj populaciji :)

sonic and all stars racing transformed
[YOUTUBE]mxcoFni7kZo[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Must Play, prelepa igra, ja sam zaplakao na kraju :) Inace u dvoje se igra, ja sam igrao sa burazerom i to na tastaturi, ali preporucujem dva dzojpeda, zbog bufferinga na tastaturi...

Ta igra je osmisljena za jednog igraca na jednom analognom gamepadu i zvanicno ne podzava 2 kontrolera (mozda postoji neki nezvanicni workaround), a igranje 2 igraca na tastaturi je mucno ali ne i neizvodljivo.

Jos jedna preporuka za Sonic & All Star Racing Transformed. Najpribliznije Mario Kartu sto ces naci.

Da, za gamepad si u pravu, na jednom se igra, al mogu da podel na pola, (kao nekad sto se radilo na nintendu 64 :D) Na tastaturi i nije toliko tesko igrati u dvoje, ja sam tako presao...

Ne znam ima li za pc ali ja sam ovo na PS1 igrao dan i noc :D

Secam se da sam devojci jednom pokazao igru na Armor Games-u Cursed Treasure, nije u dvoje al smo igrali na smenu, vise ona nego ja, znaci sabijala je tu igru :D I Tomb Raider 2013, jeste da ove igre nisu za dva igraca, al mozete "zajedno" da prelazite.

Igraj malo te gluposti a onda predji na Twisted Metal. Probudi zver.

Ne znam ima li za pc ali ja sam ovo na PS1 igrao dan i noc :D

Bas sam ovo hteo da postujem, al' me kolega preduhitrio :d
Po meni najbolja igra svih vremena, koliko je zarazna ove nove ne mogu ni da joj prismrde. Doduse grafika je jelte iz 1999, pa ne ocekuj previse. Imas emulator za PS1 i rade sve igre odlicno. Ja sam svojevremeno kasnio u skolu jer sam sa burazerom cepao ovo po ceo dan na konzoli. I jedan savet, predji igru 100% (avanturu) da otvoris sve moguce likove, e onda je extra zabavno. Svaka preporuka...
I da dodam jos jednu crash bash, nije tako zarazna kao CTR, ali imas iste likove i moze u dva igraca. Pogledaj ovde dole pa odluci ;)

Kazu da je Teslagrad, super igra. Samo da izadje ovih dana.

Ta igra je osmisljena za jednog igraca na jednom analognom gamepadu i zvanicno ne podzava 2 kontrolera (mozda postoji neki nezvanicni workaround), a igranje 2 igraca na tastaturi je mucno ali ne i neizvodljivo.

Kad bi samo postojala neka mogucnost na PC-u da se prikljuce dve tastature u isto vreme, ali na zalost svi znamo da je tako nesto nemoguce.

I sta bi na kraju Chedomill, jel se izigra sa djevojkom?

Kad bi samo postojala neka mogucnost na PC-u da se prikljuce dve tastature u isto vreme, ali na zalost svi znamo da je tako nesto nemoguce.

Moguce je itekako.
Kako ?
Ovako. ( godinama je radila komibacija na win xp ). Ovo je novija i bolja varijanta od one koju sam koristio na poslu.
Ista je bila u vidu PCI kartice. Cemu je sve koristilo?
Unosene su neke liste u ekonomskom sektoru, pa da bi se ubrzao proces.

http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=87647

Nazad
Vrh Dno