Šta je novo?

Preporuka za i7 920

Stojcha

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
i7 920SLBCH ili 920SLBEJ, ima li ko da je ove serije probao za o/c ?

A mrsko ukucati u search? Naravno SLBEJ, novija D0 revizija...

A mrsko ukucati u search? Naravno SLBEJ, novija D0 revizija...

Koje crno mrsko, nasao sam tonu oprecnih misljenja po stranim forumima pa da vidim ima li neko iskustva sa ovim sto je kod nas stiglo.

Moze li link gde tvrde da je C0 bolji za oc?
Ovako nekako: najbolji C0=najlosiji D0 po oc dometu :d D0 izvlaci na vazduhu sto je c0 izvlacio na azotu :p

Poslednja izmena:
Moze li link gde tvrde da je C0 bolji za oc?
Ovako nekako: najbolji C0=najlosiji D0 po oc dometu :d D0 izvlaci na vazduhu sto je c0 izvlacio na azotu :p

Jes D0 bolji ali jel si ti probao ove sto su stigli u Srbiju ili i ti isto teorijski sa iskustva stranih klokera ? U praksi kod nas svasta ume da stigne :d

Eh to ne znam. Probao sam par komada c0 i sada imam xeon d0, nista od toga nije kupljeno u srbiji :)

Pogledaj ako si u mogucnosti koje je batch konkretno, pa posle isti unesi u pretragu na XS forumu.
Tamo se nalazi jedna poprilicno obimna tema, overclocking by batch tako da ima sanse da naletis na isti ili makar slican, nije ni to 100% sigurno ali opet veca je verovatnoca da je slicna situacija sto se tice primerka.

Hvala lepo, fina tema, jedini problem sto je ploca koju sam uzeo na probu mrtva 'out of the box' tako da mi bas lepo propade zabava za kisoviti vikend :crash:

Nazad
Vrh Dno