Milan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.02.2002
- Poena
- 619
pametnica,nas cenjeni GraphicExpert je i sam napisao da je 9600tx overklokovani R9500pro tako da..
http://www.benchmark.co.yu/vidito.php?oliver=770&sid=2132&pop=DoP&form22=+Idi%21+
Sto se toga tice , Max je svasta pisao da se ne izrazim sada drugacije , i za Connect 3D 9500pro , za koji je na par mesta napiaso netacne inf. a to pouzdano znam jer bas primerak sa testa je kod mog prijatelja Vladd member-a i jedna od tih stvari je da je napisao na testu da je mem. 3.6ns a na karti je 3.0ns sto govori koliko se zanimao za test .O koriscenim slikama i skoro prepricavanja drugih sajtova da ne govorim.Covek je skoro totalno pricao o drugoj karti , ne bi me cudilo da je nije ni testirao a i ako jeste tim gore.Toliko o GraphicExpert-u.Sto se tebe tice ti jos od vremena 9000 radeta se tu nesto koprcas i bunis , te kako je do jaja iako si imao NON pro varijantu prvo toga se secam , je :hump: to mi mana , pa si isto kao i sada pricao svasta , ne znam mozda posto si trgovac pa hvalis svoju robu.9500pro je brzi i skuplji a ti pricaj sta hoces.