Šta je novo?

Preporuka za Graficku ????

pametnica,nas cenjeni GraphicExpert je i sam napisao da je 9600tx overklokovani R9500pro tako da..

http://www.benchmark.co.yu/vidito.php?oliver=770&sid=2132&pop=DoP&form22=+Idi%21+

Sto se toga tice , Max je svasta pisao da se ne izrazim sada drugacije , i za Connect 3D 9500pro , za koji je na par mesta napiaso netacne inf. a to pouzdano znam jer bas primerak sa testa je kod mog prijatelja Vladd member-a i jedna od tih stvari je da je napisao na testu da je mem. 3.6ns a na karti je 3.0ns sto govori koliko se zanimao za test .O koriscenim slikama i skoro prepricavanja drugih sajtova da ne govorim.Covek je skoro totalno pricao o drugoj karti , ne bi me cudilo da je nije ni testirao a i ako jeste tim gore.Toliko o GraphicExpert-u.Sto se tebe tice ti jos od vremena 9000 radeta se tu nesto koprcas i bunis , te kako je do jaja iako si imao NON pro varijantu prvo toga se secam , je :hump: to mi mana , pa si isto kao i sada pricao svasta , ne znam mozda posto si trgovac pa hvalis svoju robu.9500pro je brzi i skuplji a ti pricaj sta hoces.

Mali HoBiT je napisao(la):
Medion u 3dMarku03...
CPU-2100MHz --> 12x175

Bas lepo sto ti se 13 mikronski R350 "javio" kao overklokovan R300 (15 mik.). Mozes tako da stavis Radeona 9700 i da ga postujes kao bilo sta drugo. Ja te ne razumem, jesi li ti neki trgovac (najbolji u ulici).

bakee je napisao(la):
E sad sam vec cuo dosta misljenja a imam jos par pitanja !
Interesuje me kako to da neki kazu da je Radeon 9600 "ilegalna" karta ??
Kakvih cackanja oko drajvera ???
Znaci i od 9600 ima li Pro i Non-Pro verziju ??
(Posto u cenovniku gde sam gledao nije bilo oznake !)
I na kraju recite kakvo je realno stanje sa igricama ,jel ga prepoznaju korektno ??? (Utisci o brzini)
Ipak sam se odlucio za Radeon samo je jos pitanje dal da cekam da nadjem 9500 (Pro) ili da kupim ovaj 9600 ???
Medion i MSI nisu na ATI-jevoj partner listi. Proveri da li je 9600 pro ili ne pro. Medion 9600tx je dobra karta, mada su mi nejasne razlike. 9600 je R350 u 13 mikronskoj tehnici sa 4 pipelinea. Brz na difoltu, OC-abilan. Mozda da sacekas da mu padne cena (tek se pojavio).

Vladd je napisao(la):
...

Medion i MSI nisu na ATI-jevoj partner listi. Proveri da li je 9600 pro ili ne pro. Medion 9600tx je dobra karta, mada su mi nejasne razlike. 9600 je R350 u 13 mikronskoj tehnici sa 4 pipelinea. Brz na difoltu, OC-abilan. Mozda da sacekas da mu padne cena (tek se pojavio).

9600(pro) je RV350, a 9800 je R350.

Inace Medion 9600tx je stvarno overklokovani 9500pro (R300) na PCBu od 9600, znaci svih 8 pipelinea, 15 mikrona, zato mnogi kazu da je to nelegalna kartica.

DusaN je napisao(la):
9600(pro) je RV350, a 9800 je R350.

Inace Medion 9600tx je stvarno overklokovani 9500pro (R300) na PCBu od 9600, znaci svih 8 pipelinea, 15 mikrona, zato mnogi kazu da je to nelegalna kartica.

Tako je. Sad sam i ja prosetao netom, i PC-WELT se cudi, skidali su hladnjak i stvarno je RV300. Znaci Medon 9600TX treba tretirati kao posebnu kartu (specificnu). Njihov "overclock" se nije pokazao, a nisu ni 9600 generacija. Znaci treba gledati odnos cena kvalitet, i eventualnu kompatibilnost sa drajverma. Tu je ATI godinama nezgodan.

Milan je napisao(la):
Sto se toga tice , Max je svasta pisao da se ne izrazim sada drugacije , i za Connect 3D 9500pro , za koji je na par mesta napiaso netacne inf. a to pouzdano znam jer bas primerak sa testa je kod mog prijatelja Vladd member-a i jedna od tih stvari je da je napisao na testu da je mem. 3.6ns a na karti je 3.0ns sto govori koliko se zanimao za test .O koriscenim slikama i skoro prepricavanja drugih sajtova da ne govorim.Covek je skoro totalno pricao o drugoj karti , ne bi me cudilo da je nije ni testirao a i ako jeste tim gore.Toliko o GraphicExpert-u.Sto se tebe tice ti jos od vremena 9000 radeta se tu nesto koprcas i bunis , te kako je do jaja iako si imao NON pro varijantu prvo toga se secam , je :hump: to mi mana , pa si isto kao i sada pricao svasta , ne znam mozda posto si trgovac pa hvalis svoju robu.9500pro je brzi i skuplji a ti pricaj sta hoces.

MaX-a se lepo izvinio za test te karte...
i jesam imao odlican primerak R9000nonpro,koliko znam ja sam jedini koji je uspeo da klokuje tu kartu na ovom podrucju...
a imao sam ja i R9000pro koji je isao na 325\325 sto opet niko odavde nije imao...
R9500pro jeste skuplji ali nije brzi,okaci svoj test :hump: pa dokazi da je R9500pro brzi...

Vladd je napisao(la):
...

Tako je. Sad sam i ja prosetao netom, i PC-WELT se cudi, skidali su hladnjak i stvarno je RV300. Znaci Medon 9600TX treba tretirati kao posebnu kartu (specificnu). Njihov "overclock" se nije pokazao, a nisu ni 9600 generacija. Znaci treba gledati odnos cena kvalitet, i eventualnu kompatibilnost sa drajverma. Tu je ATI godinama nezgodan.

i ja sam skidao kuler sa karte i lepo pise "r300" VPU...

Vladd je napisao(la):
...

Bas lepo sto ti se 13 mikronski R350 "javio" kao overklokovan R300 (15 mik.). Mozes tako da stavis Radeona 9700 i da ga postujes kao bilo sta drugo. Ja te ne razumem, jesi li ti neki trgovac (najbolji u ulici).

HA HA HA HA,stvarno si retard,sta sam ja trknuo do fabrike Tyana i zamolio ljude da mi 256 bitnu magistralu spuste na 128 bit-a :hump: .
stvarno ne kapirate ni ti ni tvoj ortak Milan da je na 9600tx R300 VPU radjen u 0.15 mikrona...
i batali se gledanja testova po netu,ajde pisi nesto iz tvog iskustva...

Vladd je napisao(la):
...
Ja te ne razumem...
ali ti nista ne razumes...:D

e da i Vladd koliko sam video ovde http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=27446&postdays=0&postorder=asc&start=30 ti imas R9500pro,i brzu masinu od moje ajde postuj tvoj HI-score u 3Dmarku03...
mislim cisto da dokazes da je 9500pro brza karta od 9600tx...

e da i Vladd koliko sam video ovde http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=27446&postdays=0&postorder=asc&start=30 ti imas R9500pro,i brzu masinu od moje ajde postuj tvoj HI-score u 3Dmarku03...
mislim cisto da dokazes da je 9500pro brza karta od 9600tx...

Znaci ipak si bakalin, i to koji krizira. Donesi tu kartu ili da ja dodjem sa svojom pa da testiramo, i postujemo i sta onda. Mislis neko ce biti pametniji. Ja ne TRGUJEM nego se zabavljam. Pokusavam da dam svoj doprinos forumu a ne kucnom budzetu. A to sto sam junior member na benchu, voleo bih da sam to i u zivotu. Posle 20 years u electronici, i 15 sa comp. gde Ti dodje da objasnjavas nesto. Svi grese i popravljaju greske. A ne treba ici na Mesec da bi saznali nesto o njemu.

ali ti nista ne razumes

HE HE mislis, prepoznam nervozu, i razumem. Pobegla zabava, stala prodaja, recesija. Sve manje ljudi se "lepi" za sintetik testove, Sandra luduje... :D

je 9500pro brza karta od 9600tx...

Jeste brza :D , sta tu ima da se dokazuje. Uzgred da ne lutas, imam i P4 2,4 i sis655 pa ce to uskoro u kuciste.
9600tx los pokusaj fabrickog OC-a. sto ne vole kucni OC-ici.

Vladd je napisao(la):
...

Znaci ipak si bakalin, i to koji krizira. Donesi tu kartu ili da ja dodjem sa svojom pa da testiramo, i postujemo i sta onda. Mislis neko ce biti pametniji. Ja ne TRGUJEM nego se zabavljam. Pokusavam da dam svoj doprinos forumu a ne kucnom budzetu. A to sto sam junior member na benchu, voleo bih da sam to i u zivotu. Posle 20 years u electronici, i 15 sa comp. gde Ti dodje da objasnjavas nesto. Svi grese i popravljaju greske. A ne treba ici na Mesec da bi saznali nesto o njemu.

pa sto ste ljudi ubedjeni da ja trgujem hardverom... :?:
ni ja nisam neki aktivni trgovac,ja prodam pa predjem na bolje,brze...
a i sta je cilj toga sto ja kao trgujem hw-om?
a kada si ti sa frizidera presao na racunar :hump: ?
to da svi grese je OK,ali ti jos nisi proznao gresku za 9600-tku i njen GPU ,koji nije r300 :D
a za test dogovoreno,javi se na PM radi detalja...

Vladd je napisao(la):
...

HE HE mislis, prepoznam nervozu, i razumem. Pobegla zabava, stala prodaja, recesija. Sve manje ljudi se "lepi" za sintetik testove, Sandra luduje... :D

:?: :?:
nervoza?

Vladd je napisao(la):
...

Jeste brza :D , sta tu ima da se dokazuje. Uzgred da ne lutas, imam i P4 2,4 i sis655 pa ce to uskoro u kuciste.
9600tx los pokusaj fabrickog OC-a. sto ne vole kucni OC-ici.

sta ima da se dokazuje? pa svo vreme pricas da je 9500pro brzi pa cisto da te razuverim.
9600tx los pokusaj fabrickog occ-a? def. karte je 300\270,pogledaj opet na kojem kloku sam odradio 3dmark03.
a karta za VPU moze sa malo boljim hladjenjem(TT BlueOrb) do 410 :!:
koliko ide memorija max cu videti kada nalepim hladnjake na cpove...
Pozdrav za elektricara...
P.S
zar nisi naveo da imas Tbred na nekoj Epox ploci sa Cors. memorijom?

ajd Vladd od sada sta imas da napises salji na PM,i da se dogovorimo za test,mozemo i uporedni...
necu da ljutimo moderatore...

...

:?: :?:
nervoza?

Ti batice kao vredjas. Tj. LUPETAS. Misljenje je kao zadnjica. Svako ga ima.
Da si citao video bi ispravku da je 9600 RV 350, a 9600TX R300.

Sto lupetas za frizidere, pustila te mama, sta li. Nemas pojma a skapirao si da si se zeznuo sa kartom pa nema dalje prodajem pa kupim brze. Vidis kako si se izlajao. Brze slovo od pameti. Bez smilea, i sam znas kakav bi bio.

Vladd je napisao(la):
...

Ti batice kao vredjas. Tj. LUPETAS. Misljenje je kao zadnjica. Svako ga ima.
Da si citao video bi ispravku da je 9600 RV 350, a 9600TX R300.

Sto lupetas za frizidere, pustila te mama, sta li. Nemas pojma a skapirao si da si se zeznuo sa kartom pa nema dalje prodajem pa kupim brze. Vidis kako si se izlajao. Brze slovo od pameti. Bez smilea, i sam znas kakav bi bio.

vredjati=lupetati ajd ako ti kazes...
nema ispravke nigde...
zeznuo sa kartom,ovo je definitivno best buy karta,bar trenutno i ja sam odlucio da je zadrzim,ti samo citas tvoje postove,jel?
a vidim da i tebe buni nick,ovo kao "Mali" HA-ako se vidimo na tom testu razuverices se,ali mislim da neces ti izaci na isti jer nemas sa cim :hump:
ajd pa elektricar,znas kako matorci kazu:"ako se prepires sa budalom sam si jos gori" tako da u pravi si za SVE...
e da ostavi neki kontakt tel. pokvario mi se mixer:D mozda dodjes da ga popravis...

posle ovih "prepirki" ocekujem jedan lep zuti karton od moderatora,ti bi trebao isto.sem ako nas ne zadesi nesto gore :twisted:
ajd pa paviljonac pozdrav iz Zemuna(uvek smo vas :hump: )

...
MaX-a se lepo izvinio za test te karte...
i jesam imao odlican primerak R9000nonpro,koliko znam ja sam jedini koji je uspeo da klokuje tu kartu na ovom podrucju...
a imao sam ja i R9000pro koji je isao na 325\325 sto opet niko odavde nije imao...
R9500pro jeste skuplji ali nije brzi,okaci svoj test :hump: pa dokazi da je R9500pro brzi...

Max-a ti pusti on je napravio sta je napravio i tu nema zao mi je.Sto se tice tebe , samo jedno , iz postova se vidi da nisi puno pismen a ni vaspitan.Tvoj fantomski primerak R9000 niko nije video nigde i onda si jos tvrdio da je bolja kupovina od 8500 pa cak i od GF4 da bi ga posle prodao, sto se tice mojih testova decko oni stoje odavno na

http://www.vtkom.net/~benchmark/

imas i za mem. test i za 3Dmark, nego gde si ti?Mnogo pricas malo delas, pokazi tu tvoju zver i onda pisi.Sto se tice mog prijatelja Vlade on je i stariji covek a i zavrsio je puno skola da bi se s tobom prepucavao a i radi na Institutu za fiziku , to ti je kod tebe u Zemunu , pa prosetaj ili se raspitaj sta je tamo i sta radi.Njemu ovo dodje kao deci cokolada tako da u stvari i ne znas o cemu pricas , oprosteno ti je :( .Posto stalno trazis neka licna iskustva ocekujem da postujes svoja barem negde a dotle ja barem ne bih imao obraza da se javljam.Iskuliraj i razmisli i DA 9500 je skuplji zato sto je sporiji?!?!

Trebao sam da skapiram :idea: , sasavi komsija. Jebga, u Zemunu radim 20 god a rodjen u paviljonima. Radim u IF (kao zemunac znas gde je to), tel je 064/2399007, mail [email protected] , pa ako ti je mikser mikrotalasni ili laserski, rado cu ga testirati.
A za ono Zemun :hump: paviljoni ne znam od kada ti pamcenje datira. Ipak smo bili u sendvicu Zemun Surcin. :D :D
Pozdrav

bakee je napisao(la):
Razmisljam o kupovini graficke kartice

Izvini, ti si lepo pitao, a nastade bojno polje. Probaj da iz svega izvuces pravu informaciju, kao sto sam ja pouku. ;)

Nazad
Vrh Dno