Trebala bi mi pomoc oko sklapanja novog kompjutera koji bi pretezno bio koriscen za gejming. Plan mi je da sklopim konfiguraciju ovih dana koja ce biti dovoljno dobra da sve aktuelne igre mogu da se igraju bez problema na najboljim podesavanjima (1080p), tacnije da u narednih 4-5 godina ne mora nista da se menja, da i dalje PC bude dovoljno dobar da moze da pokrene sve igre makar "na low". Voleo bih i da izbegnem situacije gde moram da se maltretiram sa undervoltovanjem, overklokovanjem i slicnim stvarima, s obzirom da sam operisan od svega toga, osim ako ne treba po nekim jasnim instrukcijama jednom da se namesti, i da sve funkcionise kako treba
Takodje da naglasim da mi je plan da na Eponuda pronadjem gde su najpovoljnije nove komponente, ne bih uzimao nista polovno, da makar budem osiguran 2-3 godine garancijama...
Budzet...Koliko mora da se plati za gore navedeno
Takodje da naglasim da mi je plan da na Eponuda pronadjem gde su najpovoljnije nove komponente, ne bih uzimao nista polovno, da makar budem osiguran 2-3 godine garancijama...
Budzet...Koliko mora da se plati za gore navedeno