Šta je novo?

Preporuka za fon?

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
695
Posto sam ostao bez svog telefona ajde preporucite me neki solidan telefon do 200 evra

Dobar telefon, ali jednostavno mi se ne svidja,a i glomazan je

7210 se sada moze naci za 220 evra kolko sam cuo

A moze i 6510, ako ti ne treba ekran u boji, mali je

Razmisli o Nokiji 8310 i Eriksonu T-39... Mada mislim da smo te sada samo zbunili :)

T-39 polovan 100e! Odlican telefon!
Da ne prezirem vratanca uzeo bih ga momentalno!

Nokia 8310 je 200 evra??
Ma ne uzimaju mi se polovni telefoni sa vratancima

Ja bih ti preporuchio definitivno 6510..>Sada imam 6610 i mogu reci da mi nedostaje 6510 :) !!!

Genghis Khan je napisao(la):
Ja bih ti preporuchio definitivno 6510..>Sada imam 6610 i mogu reci da mi nedostaje 6510 :) !!!

A koliko je trenutno 6510?

Genghis Khan je napisao(la):
...Sada imam 6610 i mogu reci da mi nedostaje 6510 :) !!!

Kako je to moguce :D ?

Black RIder je napisao(la):
...
Kako je to moguce :D ?

Moguce, ja sada imam 7210 ali takodje mi "nije to to" u odnosu na 6510 koji sam imao jesenas.

Pozdrav!

Ma kako bre ljudi?!
Pa to su pet puda napredniji i lepsi telefoni.

Sasa je napisao(la):
...

Moguce, ja sada imam 7210 ali takodje mi "nije to to" u odnosu na 6510 koji sam imao jesenas.

Pozdrav!

zar je moguce, sale?
osh, da se menjamo uz doplatu???

Ljudi ja se ne zezam...6510 je stvarno bio KICK ASS od Nokie...Sad mi je kod mame i da 6610 nema ekran u boji mislim da bih se sigurno vratio na 6510...Velichina i dugmici su savrseni na 6510 !!!

Ali je zato 6100 savrsen i sa dugmicima... Samo dodji da isprobas ;)

Manji je od 7210/6610 za mm ili dva, ima iste funkcije sem radia.
A kosta 100E vise
Pa de je to dobra kupovina da mi je znati :)

Pozdrav!

Ma nema shanse da je bolji od 6510 (svaki u svojoj klasi naravno) !!! A i shto reche Uzelac isplati li se kupiti ga (kod nas na zalost najaktuelnije pitanje)???

Sasa je napisao(la):
Manji je od 7210/6610 za mm ili dva, ima iste funkcije sem radia.
A kosta 100E vise
Pa de je to dobra kupovina da mi je znati :)

Pozdrav!
pa sad,ko zna da ceni dizajn za njega je dobra:)

7210 rules i po dizajnu, interesantniji telefon davno nije izasao :)
6100 je bas obican, pogotovo kada se gleda u okvirima Nokia-e kao proizvodjaca ciji su svi novi modeli "udareni".

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
ciji su svi novi modeli "udareni".

Pozdrav!

Nemoj vise to "udareni", dosta mi je za danas :mrgreen: :mrgreen:

PS.Jel bilo :smack: ??? :mrgreen:

A ne komentarises kako je Vesna veceras prezivela tvoju povredu ? ;)

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
...

Pozdrav!

72-jku malo je** dugmici, e da vas piam da li vam se desavaju neki tripovi na ekranu kao da je osvezenje premalo? Ne znam kako drugacije da definisem?

Sad tek nemam pojma sta da uzmem.....

uzmi 6310i - jeste da je koji evro vise od 200 i da je malo veci ali vredi svaki cent

Meni se dizajn 7210 i 7250 do jaja dopada, ali sam uvek hteo da imam nekako normalne telefone, da kazem obicne, ali ipak lepo dizajnirane... 8210 je bio jako lep kada se pojavio, a ipak normalan... Tako je sada i sa 6100, mnogo mi je lepsi od 6610... I mogu da kazem da sam PREZADOVOLJAN baterijom, gotovo da ne mogu da poverujem da traje i dva dana vise nego kod 6510!?

Nazad
Vrh Dno