Genghis Khan je napisao(la):Ja bih ti preporuchio definitivno 6510..>Sada imam 6610 i mogu reci da mi nedostaje 6510!!!
sikili je napisao(la):Bato uzmi Ericsson T68i,. dobar i pouzdan telefon.
ICE je napisao(la):...
A cekaj,reci mi u cemu je razlika izmedju Ericsson i SonyEricsson T68i modela?
svetozar je napisao(la):...
Da li bi neko mogao da pojasni po cemu je 6510 u prednosti u odnosu na 6610. Ja imam nameru da uzmem 6610, a do pre par dana hteo sam 6510.
Genghis Khan je napisao(la):...
Kazem ti, porazgovaraj sa sobompa vidi shta ti treba pa uzmi telefon, moka ti je preporuka da ne "bacash" bespotrebo novac jer u oba sluchaja dobijash odlichan telefon !!!
Hvala na savetu, i, iskreno, sta cu uraditi neznam. Krajem meseca prodajem svoj telefon, tako da onog momenta kada "postanem nedostupan", odluka ce pasti.
Nokia 6510 zaista je divan telefon, narocito u onoj "noc plavoj" boji, ali mi je malo truba da, sada vec uveliko dobu kolor displeja uzimam telefon koji je "star" (od momenta pustanja u prodaju) nekih godinu i nesto, sa obicnim displejom. Ostale funkcije su nebitne, pre svega zato sto ni GPRS, a naravno ni MMS na nasim mrezama nepostoji.
Pre svega treba misliti i na preprodaju jednog dana, tako da bi vecu vrednost trebao imati 6610.
sikili je napisao(la):sony ericsson T68i sa kamerom mozes da nabavis za 240 jevrea, sto po meni i nije losa kombinacuja.
drjackyll je napisao(la):...
Ericsson t68
SonyEricsson t68i
Razlika je minimalna spolja, a softver je malo drugaciji.
svetozar je napisao(la):Genghis Khan je napisao(la):...
Kazem ti, porazgovaraj sa sobompa vidi shta ti treba pa uzmi telefon, moka ti je preporuka da ne "bacash" bespotrebo novac jer u oba sluchaja dobijash odlichan telefon !!!
Hvala na savetu, i, iskreno, sta cu uraditi neznam. Krajem meseca prodajem svoj telefon, tako da onog momenta kada "postanem nedostupan", odluka ce pasti.
Nokia 6510 zaista je divan telefon, narocito u onoj "noc plavoj" boji, ali mi je malo truba da, sada vec uveliko dobu kolor displeja uzimam telefon koji je "star" (od momenta pustanja u prodaju) nekih godinu i nesto, sa obicnim displejom. Ostale funkcije su nebitne, pre svega zato sto ni GPRS, a naravno ni MMS na nasim mrezama nepostoji.
Pre svega treba misliti i na preprodaju jednog dana, tako da bi vecu vrednost trebao imati 6610.
Onda samo napred i pazari 6610 !!! I sam ga imam i nemam zamerki !!! Sjajan telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari