Šta je novo?

preporuka za DVD player sa Fm-om (za moju kevu )

MaliSpaja

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2004
Poena
319
pa ovako,,moja majka je juce htela da kupi neki muzicki stub(da bi slusala radio
!!), ali sam joj ja rekao da bolje uzmemo dvd player, da bih gledao filmove na njemu pored slusanja mjuze.

stvar je u tome sto ona zahteva FM (znate kakve su zene--cudo).
pa sada video sam skyvision ip966 da ima fm, ali nesto su jako losi utisci koje sam ovde procitao o njemu.

treba napomenuti da bih na dvd-player natakao 5.1 microlabove H500 zvucnike, .
naravno trebalo bi da pusta divX sa srpskim titlovima, mp3..

dajte neki savet!!!

MaliSpaja je napisao(la):
pa ovako,,moja majka je juce htela da kupi neki muzicki stub(da bi slusala radio
!!), ali sam joj ja rekao da bolje uzmemo dvd player, da bih gledao filmove na njemu pored slusanja mjuze.

stvar je u tome sto ona zahteva FM (znate kakve su zene--cudo).
pa sada video sam skyvision ip966 da ima fm, ali nesto su jako losi utisci koje sam ovde procitao o njemu.

treba napomenuti da bih na dvd-player natakao 5.1 microlabove H500 zvucnike, .
naravno trebalo bi da pusta divX sa srpskim titlovima, mp3..

dajte neki savet!!!

Pa ima ovaj novi Xoro sa FM-om, HSD3100. Sad model je svjez, pa ako neko slucajno ima neko iskustvo, neka se javi i ja sam zainteresovan za njega.

Ja sam pre par dana natrcao na teletech dvd 2400-2 sa ugradjenim FM/AM tjunerom kao i divX podrskom. Neznam kakav je model, ali razmisljam da ga kupim ovih dana posto je cena samo 4200 dinara i tesko za taj novac da moze da se nadje neki model koji ima FM/AM tjuner.

mozda je najbolja varijanta kupiti posebno tuner, za nekih 30-40e mogu se naci dobri sonijevi ili toshibini, i njega povezati na aktivne zvucnike. to cu ja uraditi, posto tesko je naci dobar player sa fm-om unutra.

Ali za 4200 dinara je smesno....
Delboy, daj posalji mi kontakt na PM za taj player, kupicu jedan da nosim na more...
Pa makar ga posle i bacio. (da nije samo ko u seriji "mucke" :) )

Pozdrav,
Arrow

takodje ako mozes, posalji i meni kontakt.
mada 4200.. imam osecaj da mu nesto fali (titlovi npr .)!@#$%

aha i ja sam imao slicnu dilemu, tj. jos uvek imam, i nikako da se resim, tj. da se nesto pojavi na trzistu sto mi odgovara. Dakle sta je najbolja varijanta trenutno, posto i nije neka ponuda na trzistu,uzeti neki DVD sa fm tjunerom, ili aktivne zvucnike sa integrisanim FM-om ili pak sve odvojeno, posebno aktivne zvucnike, DVD i posebno tjuner. Znam da je najbolji kvalitet sve odvojeno, ali cimanje je sad imati 5 daljinskih i sve odvojeno. I mnogo je skuplja varijanta ista. E sad posto je prioritet radio,i po mogucstvu sa sto boljim prijemom, sta je najbolji kompromis...Ajde dajte neki savet ja nisam uspeo da smislim...

Kad je FM vec u pitanju.... jel neko probao onaj Hitachi 405? Izgleda pristojno, a ima i FM.

i mom ocu treba, primio se. to je mislim prava stvar. tamo gde sam gledao kazu rasprodao se taj teletech sa fmom :( jel uzeo neko teletech? kakav je jel pusta prevod?

Vrh Dno