Šta je novo?

preporuka za dvd komponentu...

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
koja moze da cita divx ... znaci sto bolji da bude a da cena ne bude xtra skoopa ... poZ :)

Kako kazu Benchmarkovci na mirc-u, jedino resenje za divx je sony ps2 a sa ostalim uredjajima ima mnoooogo problema tj. neke ce dvd moci da procita ali vecinu ne.
Zato, izvuci zakljucak pre nego se uhvatis za novcanik.
Poz!

ajmo dalje ... ima li jos neko ideju ??? poZ :)

Ja mu lepo kazem sta kazu iskusni a on prdi :D
(Izvini al' slusaj sta kazu iskusniji od nas dvojice)

alo loodakoo sta se primas ... zezao sam se ... nisam mislio nista lose ... trebao bi da se podsetis sta pise ispod tvog nicka tj iznad avatara ... hvala na odgovoru i ja mislim da je tako ... ali ti si bio suvise kratak ... tako da trazim nekoga ko ce da mi kaze koji dvd moze da prikaze divx a da lici na nesto i da ne kosta 250e ... znaci neka neko nesto preporuci pa cu da ja jos vidim kakav je i sve ostalo ... a ako nema nista u tom cenovnom rangu onda preporucite neki dobar ... znaci da bude sto kvalitetniji i sto vise "nagruvan" opcijama ... poZ :) i jos jednom izvini petre sto me nisi dobro razumeo ... i ja sam nasao sta cu da napisem ... poZ :)

Pa eto vidis i sam da niko nece da ti odgovori jer je sve receno. Ako ipak insistiras pogledaj neki model u NT soft-u. Do 250e ces naci nesto interesantno sigurno.
Ajd sa srecom...

hvala na lepim zeljama ... nego ajde ako neko zna neki dobar model neka javi ... sada je nebitno da li moze da cita divx ... poZ :)

Pogledaj NEO DVD-PDX77
Imas OGROMAN thread na: http://www.elitesecurity.org/tema/42614 tu su ti napisane sve moguce i nemoguce opcije. Pomenuti su i neki drugi playeri sa DivX opcijom.
Moj savet: sacekaj malo, cini mi se da ce uskoro da se pojavi gomila uredjaja koja ce moci da reprodukuje DivX. (moje subjektivno misljenje!)

ok

Ja bi u tvom slucaju razmotrio Pioneer DV160S za negde oko 120E. Ne cita DivX.

daj nesto vise o njemu ...

Sony PS2 jedino reshenje, i ne koshta 250e, imash ga za 150 :)

Xbox najbolje odradjuje stvar sto se tice divxa... Pogotovo sto moze da cucla filmove sa PCa kroz MS Winsharing (kroz mrezu)

ja bi najradije komponentu ... imam vec dve dvd komponente i ni jedna ne cita divx ... pa ako neko zna neku komponentu to bi bilo najbolje, ali kao sto sam napisao nije vise toliko bitan divx ... nego samo neki malo bolji dvd ... po mogucstvu pioneer zato sto ga imam dosta jeftinije od ostalih, ali mogu i ostale firme ... hvala i poZ :)

Nazad
Vrh Dno