Šta je novo?

Preporuka za dobar digitalac do 300€

Raksa

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
319
Dakle kupujem digitalni fotoaparat do 300 € ali posto sam slabo pratio kako se krecu cene-performanse-kvalitet istih neka mi neko pomogne u preporuci jednog zaista kvalitetnog dig. fotoaparata.... Hvala unapred svima na utrosenom trudu ,)

Nisi baš naveo primenu i prioritete, al' ako ti za 300e treba mali, turistički aparat za džep, onda Canon IXUS 860 IS ili Sony DSC-W170. Ako ti se ne žuri preterano, sačekaj malo da se novi Fujifilm FinePix F100fd pojavi kod nas...

Neko moje mišljenje jer da optimum cena/performanse već za 170e nudi Canon A590IS (li ako ti treba duži zoom, tj. od 6x umesto 4x, onda A720IS za 20-25e više), i da davanje više para od toga za ne-DSLR je bacanje para.

Poslednja izmena:
Ako mrdnesh bilo gde iz srbije jako lako cjesh ga nacji i to za smeshne para na raznim rasprodajama, kao stari model :) ja sam vidjao na amazonu za cirka 200e, vidim sada je 250e.

Nisi baš naveo primenu i prioritete, al' ako ti za 300e treba mali, turistički aparat za džep, onda Canon IXUS 860 IS ili Sony DSC-W170. Ako ti se ne žuri preterano, sačekaj malo da se novi Fujifilm FinePix F100fd pojavi kod nas...

Znaci ipak da sacekam Fuji F100FD. Mislio sam da uzmem ovaj Fuji S6500FD ali ne znam da li ga jos uvek ima u prodaji...

Ako uspes negde da nadjes Fujifilm Finepix S6500fd na prvom mestu ili ako dodas jos malo para Fujifilm Finepix S9600 kao alternativa.

Trazim taj Fuji S6500FD ali nisam jos pronasao koja radnja u Ns-u ga prodaje!? Mozda ima negde u Bg-u??

Druze nisi naveo jel te interesuje kompakt ili prosumer tj koliko ti je bitna velicina samoga aparata?

Velicina je uvek bitna :D
Ne druze ovog puta idem na kvalitet tako da sam se "zalepio" za Fuji S6500FD ili ipak da cekam F100FD ili opet neki drugi model? Ne treba mi za profi fotografije ali opet mi je bitno da su fotke kvalitetne...

stvarno, mi se prošetasmo kroz sve klase, a nemamo pojma šta čoveka interesuje

Pa kazem na prvom mestu kvalitet a kasnije sve ostalo :)
Salu na stranu hocu da uzmem kvalitetan digitalac koji bi me sluzio duze vreme a od njega dobijao fotke zadovoljavajuceg kvaliteta...

-------------------------------------------------------------------------------

Sry svima sto se nisam odmah javio jer sam dosta zauzet ovih dana :type:

I malo off-a Prodo druze cestitam ti ulazak u VIP elitu :happy::happy::happy:

6500 nov neces vise naci. Sad me bas zvao prijatelj iz kule koji je nasao polovan (bas neki lik iz kaca mu prodaje), pa nebi bilo loše ni ti da pogledaš tako nešto (polovno, ali ocuvano i u garanciji). :wave:

Canon A590 nije los aparat, 3 incha ekran, 8 mp, extra podesavanja... imas ga u jednoj firmi na akciji za smesne pare, 15500din plus na poklon se dobija 2gb SD kartica, torbica i punjac za baterije (moze puniti bilo koje baterije)

Poslednja izmena:
6500 nema nigde nov, ubio sam se tražeći.
Poslednja cena sa nekim poklončićima, prema mojim informacijama, bila je 280€.

Da li ima neko ko bi se možda odvojio od svog primerka, a da je u BGDu? :)

Nazad
Vrh Dno