Šta je novo?

Preporuka za DECT telefon

drjackyll

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
630
Molim preporuku od iskusnih osoba za kupovinu DECT-a. Bitan je kvalitet, domet i funkcije. Jos nisam odredio budzet, tako da je svaka mogucnost otvorena.

Hvala puno unapred.

Siemens Gigaset s100, unapredjena verzija 4010 Comforta kojeg posedujem.

Hvala, jel ima jos neko misljenje od iskusnih clanova?

Panasonic DECT telefoni su trenutno bolji izbor od siemensa. Ja imam kx-tcd650 platio sam ga 80e i fenomenalan je. Vise se ne proizvodi jer su dosli novi modeli. Mozes da pogledas model sa brojem 410 recimo...

Broz je napisao(la):
Panasonic DECT telefoni su trenutno bolji izbor od siemensa. Ja imam kx-tcd650 platio sam ga 80e i fenomenalan je. Vise se ne proizvodi jer su dosli novi modeli. Mozes da pogledas model sa brojem 410 recimo...

Jesu li bolji izbor zato sto su povoljniji ili zato sto su tehnicki bolji?

Takodje gde predlazes da ga uzmem? Genel?

Hvala!

Tehnicki su bolji. Oni prvi gigaset-ovi su bili chudo. sada su se ofucali. panasonic trenutno ima bolje dect telefone...po mom misljenju.

Imas na www.videofon.co.yu o svim Panasonic i Siemens Dect telefonima. Ja imam isto kx-tcd650 i prezadovoljan sam. Cini mi se da je Genel najjeftiniji mada pogledaj i Tehnicom u Decanskoj a imas i jednog na yu oglasima koji je povoljan sa cenama.

pana vs siemens

Ja imam Panasonik kx-tcd705 i Siemens gigaset 4110 ISDN...

Oba su fenomenalna i odprilike podrzavaju iste funkvije i opcije....

U nekim stvarima je siemens bolji, u nekima Panasonic...

Domet i kvalitet zvuka je podjednako dobar (betonska zgrada - 7. sprat).

Meni se vise dopao Siemensov sistem menija, i onako opsti utisak o svemu, ali mi je Panasonic funkcionalniji u nekim stvarima...

Npr. kod pregleda propustenih poziva kod Siemensa se raga po menijima do stavke Missed Calls, dok kod Panasonica propusteni pozivi mogu da se pojave pritiskom jednog jedinog tastera....

Telefonski imenik je dovoljan kod oba (mislim da je Pana 100 a Siemens 200 stavki)... kod propustenih i Biranih poziva je Siemens takodje duplirao Panasonicove cifre (Panasonic 10/10 do je kod Siemensa 20/20 Missed/Dialed memorija)....

Sve u svemu zadovoljan sam sa oba telefona, tako da ne vidim nekog razloga da se brines da ces mozda da pogresis u izboru.... 🙂

Pozdrav
:wave;

Re: pana vs siemens

Turbo je napisao(la):
Npr. kod pregleda propustenih poziva kod Siemensa se raga po menijima do stavke Missed Calls, dok kod Panasonica propusteni pozivi mogu da se pojave pritiskom jednog jedinog tastera....

Ja imam Gigaset 4010 i propuštene pozive mogu da pročitam upravo pritiskom na jedan jedini taster - onaj s koverticom na sebi.

Sad, ti možda govoriš o propuštenim pozivima koje registruje sekretarica (?), kod mene se radi o Caller ID zapisima (nemam sekretaricu).

Nazad
Vrh Dno