drapin je napisao(la):Izvini, al' jel ti pratis ovaj forum ???![]()
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=5020
Misa® je napisao(la):Nije samo taj thread u pitanju. Ovde se vodi pravi rat na relaciji Teac-AOpen-Mitsumi-LG.
Znam da je najlakše postaviti novi thread ali pogledaj malo okolo, stvara se nepotrebna gužva, nešto slično Intel VS AMD sindromu...:wave;
ivo.r je napisao(la):Hteo bih da kupim CD-RW, pa mi treba preporuka. Za Koristio bih ga za (manje/više) kućne potrebe.
Molio bih predlog proizvođača i modela sa cenom do 120-130 € (nov).
Unapred zahvalan.
Vocko je napisao(la):Ricoh rulz
Ja sam uzeo doticni od Gedze i radi ko zmaj, cita sve cd-ove, odlicno ripuje muziku (20-36x), ali obaveznu mu flash-uj bios, ako ga bude uzimao. Stari bios ima problema sa iscitavanjem max brzine rezanja cd-r i cd-rw diskova, a i ripuje sporije.
ivo.r je napisao(la):Samo još da ga nekako ukontaktiram. Nego jel zna neko neki dobar sajt sa testovima CD-RW ?
www.cdrinfo.comivo.r je napisao(la):Samo još da ga nekako ukontaktiram. Nego jel zna neko neki dobar sajt sa testovima CD-RW ?
A sa kojom verzijom firmrara si ga fleshovao?Vocko je napisao(la):Ricoh rulz
Ja sam uzeo doticni od Gedze i radi ko zmaj, cita sve cd-ove, odlicno ripuje muziku (20-36x), ali obaveznu mu flash-uj bios, ako ga bude uzimao. Stari bios ima problema sa iscitavanjem max brzine rezanja cd-r i cd-rw diskova, a i ripuje sporije.
Gedza je napisao(la):A sa kojom verzijom firmrara si ga fleshovao?
Vocko je napisao(la):najnovijom sa njihovog sajta verzija 1.3
Aca je napisao(la):Pa ta verzija ti je vec bila u rezacu crni sine. Flesujes isto jedno preko drugog.![]()
![]()
Vocko je napisao(la):Ne nije bios flasher mi je iscitao da je bila verzija 1.2, pa sam zato flashovao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari