Šta je novo?

Preporuka za CD-RW

ivo.r

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
649
Hteo bih da kupim CD-RW, pa mi treba preporuka. Za Koristio bih ga za (manje/više) kućne potrebe.
Molio bih predlog proizvođača i modela sa cenom do 120-130 € (nov).

Unapred zahvalan.

Nije samo taj thread u pitanju. Ovde se vodi pravi rat na relaciji Teac-AOpen-Mitsumi-LG.

Znam da je najlakše postaviti novi thread ali pogledaj malo okolo, stvara se nepotrebna gužva, nešto slično Intel VS AMD sindromu...:wave;

Misa® je napisao(la):
Nije samo taj thread u pitanju. Ovde se vodi pravi rat na relaciji Teac-AOpen-Mitsumi-LG.

Znam da je najlakše postaviti novi thread ali pogledaj malo okolo, stvara se nepotrebna gužva, nešto slično Intel VS AMD sindromu...:wave;

Ma stoji to ali u temi Storage, osim threda koji je naveo drapin nisam našao ni jedan drugi koji se bavi pitanjem sličnim ovom koje sam ja postavio.

O "ratu" o kom govoriš stvarno neznam ništa i stvarno mi nije jasno zašto se diže frka oko poruke u kojoj molim za pomoć i savet u vezi nečega u šta se ne razumem baš najbolje.

Ma samo :cool: , dva posta nisu nikakva frka...:)
Stvar je vise u tome sto ce ljude koji su vec postovali na tu temu mrzeti da ponovo isto pisu i u tvom thread-u pa jednostavno neces dobiti dovoljnu informaciju...Zato je jedino dobro prvo temeljito procunjati okolo...

ps. vidi i u Malim Oglasima thread o AOpen-u...

ivo.r je napisao(la):
Hteo bih da kupim CD-RW, pa mi treba preporuka. Za Koristio bih ga za (manje/više) kućne potrebe.
Molio bih predlog proizvođača i modela sa cenom do 120-130 € (nov).

Unapred zahvalan.

Kontaktiraj Gedzu i vidi da li jos ima Ricoh MP7200 20/10/40 (Full pack), mislim da ce te okrpiti ta cifra koju si spomenuo. Kupis njega i vise ne mislis. Jedini rezac koji je na svim testovima ocenjen cistom 10-kom. ;)

Ricoh rulz :)
Ja sam uzeo doticni od Gedze i radi ko zmaj, cita sve cd-ove, odlicno ripuje muziku (20-36x), ali obaveznu mu flash-uj bios, ako ga bude uzimao. Stari bios ima problema sa iscitavanjem max brzine rezanja cd-r i cd-rw diskova, a i ripuje sporije.

Vocko je napisao(la):
Ja sam uzeo doticni od Gedze i radi ko zmaj, cita sve cd-ove, odlicno ripuje muziku (20-36x), ali obaveznu mu flash-uj bios, ako ga bude uzimao. Stari bios ima problema sa iscitavanjem max brzine rezanja cd-r i cd-rw diskova, a i ripuje sporije.

Samo još da ga nekako ukontaktiram :). Nego jel zna neko neki dobar sajt sa testovima CD-RW ?

ivo.r je napisao(la):
Samo još da ga nekako ukontaktiram :). Nego jel zna neko neki dobar sajt sa testovima CD-RW ?

Pa jel imas njegov tel ??? Posalji mu PM da ti da njegov tel.
www.cdrlabs.com (cini mi se da ide tako sajt)

Vocko je napisao(la):
A sa kojom verzijom firmrara si ga fleshovao?

Gedza je napisao(la):
A sa kojom verzijom firmrara si ga fleshovao?

najnovijom sa njihovog sajta verzija 1.3

Vocko je napisao(la):
najnovijom sa njihovog sajta verzija 1.3

Pa ta verzija ti je vec bila u rezacu crni sine. Flesujes isto jedno preko drugog. :p :D

Aca je napisao(la):
Pa ta verzija ti je vec bila u rezacu crni sine. Flesujes isto jedno preko drugog. :p :D

Ne nije bios flasher mi je iscitao da je bila verzija 1.2, pa sam zato flashovao.

Nabavljeno ! :)

Hvala svima na pomoći.

Vocko je napisao(la):
Ne nije bios flasher mi je iscitao da je bila verzija 1.2, pa sam zato flashovao.

Koliko ja znam verzija 1.20 nije ni postojala. Moj i tvoj su iz iste serije, a meni i Nero i CloneCD i svi drugi programi prijavljuju verziju 1.30. ;)

Vrh Dno