Šta je novo?

Preporuka za case fan...

Alric

Slavan
Učlanjen(a)
26.12.2004
Poena
309
Treba mi preporuka za neki case fan, ali da nije mnogo bucan.Imam CM XDream3 na procesoru, pa ne bi da uzmem neki koji ce da se cuje ko kosilica za travu :)

Poslednja izmena:
pa CM pravi ultra silent coolere za kucista, imam ih 4 komada u svom i ne cuju se (od graficke :) )

imas da ih kupis u Desku... mozda i u Imtelu, mada je on prestao da uvozi CM.

razmisli i o glacialtech kulerima imas silent varijante 80,92 i 120mm i poprilicno su jeftini a bogami i tihi pin ih uvozi ali imaju ih i firme u beogradu naravno vidi na pcberzi

koji ste vi papci kupujete ventilatore za 400+ din. sa brendiranim imenom,

a iste mozete nabaviti za 150 din. i dati mu voltazu koja vam odgovara i onda su i oni postaju tihi

Poslednja izmena:
A ti si pametan pa stedis 250 dinara po ventilatoru. A sta cemo sa onima kojima motor/lezajevi zuje pa se cuju i na 500 rpm? A sta cemo sa ljudima koji nece da kasape konektor?

...pa stvarno...sada je da se zezam sa nekim no name coolerom...da ga cerupam da bi mi mozda radio kao onaj za 250 din vise.....

da je bar neka lova u pitanju...

ivke76 je napisao(la):
razmisli i o glacialtech kulerima imas silent varijante 80,92 i 120mm i poprilicno su jeftini a bogami i tihi pin ih uvozi ali imaju ih i firme u beogradu naravno vidi na pcberzi
Ja sam ih tražio u Petak i Subotu, imaju 1 negde na kraju NBG-a. Rekoše: "kada prodamo ovaj 1 što imamo u radnji, onda naručujemo novu turu, tako to ide..." Kakvi biznismeni!?!
A ja da idem za 1 fan na drugi kraj grada baš me **b*le!
E, da, Multicom je u pitanju...
U HGSpotu me lažu da će im stići TT isto kao MBSoft: "...početkom sledeće nedelje..."
Bruka kakvo nam je "tržište"...

eatmyshorts je napisao(la):
Ima u Eurolinku Antec 120mm, ali mu je i cijena prava sitnica ~1500 dindzi :d

Ja sam uzeo taj i za*ebao se. Cuje se kao veš mašina. Uključujem ga samo kad je baš baš vrućina. Zaobiđite ga u širokom luku.

posao "cerupanja" moleksa, najvise 3min. po osobi koja ga prvi put ugleda u zivotu
u istoj se to fabrici proizvodi, ja sam svojim ocima video kod druga CM isti ko moj "divljak" samo druga nalepnica, i naravno cena
na kraju krajeva sta je vama baciti 250din? :d

Ima li gde kod nas da se uzme 12-ica sa plavim LED diodama??? Najvishe bi mi odgovarao CM, ali mogu i drugi...

Poslednja izmena:
Imas u Imtelu.

Kupio sam GlacialTech Sient Blade i nije losh... 1700 rpm... 19db ali bih definitivno preporucio "coolink green silent fan". Prave ih u tri varijante: 1100, 1500 i 1900 rpm tj 12, 17 i 19db (rec je o osmicama). Uzeo sam ovaj "srednji": X8-1500 1500rpm 17db i mogu reci da je gotovo necujan. Vise info: http://www.coolink.com.tw/products/x8.php
Oba kupljena u pin-u u NS.

@oklagija
znas onu narodnu: "nisam toliko bogat da kupujem jeftino" .

Vrh Dno