Šta je novo?

Periferni uređaji Preporuka za A3 multifunkcijski stampac-skener u boji?

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

scandalli

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2008
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
intel 2.0 boxer
Matična ploča
msi
RAM
2gb
GPU
nvgf4
Storage
80gb inter + 50tb exter
Zvuk
ketron
PSU
p4
Kućište
noname
Monitor
15 crt
Miš & tastatura
a4T & samsung
Ostale periferije
honda
Mobilni telefon
samsung x200
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav Svima!
:wave:

Potrebna mi je preporuka za kupovinu kvalitetnog A3 multifunckijskog laserskog uredjaja u boji (stampac - skener).
Totalni sam laik za ovakve uredjaje, cena nije toliko bitna ( okvirno oko - 100000 do 150000 dinara), ali kvalitet jeste (kvalitet otiska, servisiranje, tekuci troskovi, wajerles, umrezavanje i slicne karakteristike koje treba da ima jedan ovakav uredjaj)

Koliko vidim, ima ponuda iz tabora Hp, Kyocera, Epson, Canon...

Sta izabrati? Koji model?

Hvala puno!
Pozz!

Pozdrav Svima!

Potrebna mi je preporuka za kupovinu kvalitetnog A3 multifunckijskog laserskog uredjaja u boji (stampac - skener).
Totalni sam laik za ovakve uredjaje, cena nije toliko bitna ( okvirno oko - 100000 do 150000 dinara), ali kvalitet jeste (kvalitet otiska, servisiranje, tekuci troskovi, wajerles, umrezavanje i slicne karakteristike koje treba da ima jedan ovakav uredjaj)

Koliko vidim, ima ponuda iz tabora Hp, Kyocera, Epson, Canon...

Sta izabrati? Koji model?

Hvala puno!
Pozz!

Sve ozbiljne štamparije sa kojima sarađujem uglavnom imaju ovo (ili nešto slično):
XEROX DC-250
http://www.office.xerox.com/multifu...ultifunction/docucolor-240-250/spec-enus.html

Digitalu rade preko ovoga, i procena im je da je to najbolji odnos uloženog, cene tonera, održavanje.....

Jedino, nešto je skuplje od tvog budžeta.

Nazad
Vrh Dno