Šta je novo?

Preporuka za A3 inkjet?

Spotter

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
619
Treba mi preporuka za neki A3 inkjet stampac, po mogucstvu da stampa bez margina. HP Deskjet 9800, neki Canon, ili nesto trece?

hvala

[offtopic]hmm nije inkjet ali je po meni sjajna kupovina... Canon - LBP 2000 A3 laser za nekih 320 evra. svi ostali a3 laseri kod nas koshtaju najmanje duplo vishe. skoro sam uzeo jedan takav i za sad odlichno radi.[/oftopic]

HP DeskJet 1220C, ako ga nađeš, cca 270EU.

edit1: malo zastareo model, ali nisi naveo šta će izvlačiti, pa sam pošao od kriterijuma cena na prvom mestu.

Poslednja izmena:
zokish je napisao(la):
HP DeskJet 1220C, ako ga nađeš, cca 270EU.

Ako se ne varam, on nema mogucnost stampanja bez margina.

Ja licno imam EPSON Stylus PHOTO R2400. Kupio sam ga pre jedno 2 nedelje.
On je najnoviji iz Epson-ove serije A3 stampaca. Potrazi vise o njemu na google-u.
Ja sam zadovoljan sa njim. Posto nisam video kako drugi stampaju ne mogu da kazem da je on najbolji. Znam samo da Epson stampaci, generalno gledano, imaju bolji otisak od drugih. Znam takode da je on skuplji od Canon-ovih ili HP-ovih A3 stampaca.

HP DeskJet 1220C je odlican A3 inkjet stampac (imam ga na stolu u firmi),veoma robusan i izdrzljiv,uz to i kertridzi imaju fin vek trajanja....
Istina ne moze da stampa bez magina,ali sve ostalo je fantasticno...

Svaka preporuka.

znam za 1220, sjajan stampac, aktuelni naslednik mu je 1280c, ali i dalje se 6mm bocne margine.. Izgleda da HP ne unapredjuje taj stampac vec 5-6 godina, mozda da ne bi pravio konkurenciju svojim foto modelima.

@Vladabgd:
Kakav je otisak tog laserskog Canona?
Uopste, da li su ikjetovi i dalje superiorni po pitanju kvaliteta otiska (prvenstveno mislim na fotografije), ili su im se laserski koliko-toliko priblizili?

Poslednja izmena:
HP 2500c; salim se, tesko ces ga naci, a i izbacen je iz proizvodnje pocetkom godine. Ja sam pukim slucajem nasao polovnog, i bolji printer nisam u zivotu video! Mrcina od oko 25kg, A3+, vuce sve sto stavis u njega, otisak izvanredan, na obicnom i foto papiru!
U svakom slucaju, po onome sto sam video i cuo od kolega (profesionalaca, sto fotografa, sto dizajnera), Canon bi trebalo da bude jako dobar izbor sa ovim Pixma-ma.
Ni HP ne moze biti promasaj.
A Epson... Fnatastican sa skupim sirovinama, nezan ko primadona!
Uzgred, juel taj laser A3 - KOLOR?! Pazi kad nikako ne verujem, sto znaci da je u pitanju preporuka na pogresnom mestu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno