ExYu Sport
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.03.2015
- Poena
- 195
Koji bi to onda best buy ruter bio da pogledam na KP?... A da bi dobijao te bolje brzine treba ti dosta dobar 4G uredjaj. Minimum CAT 6 verovatno ne bi bilo lose ni 3CA da ima...
Koji bi to onda best buy ruter bio da pogledam na KP?... A da bi dobijao te bolje brzine treba ti dosta dobar 4G uredjaj. Minimum CAT 6 verovatno ne bi bilo lose ni 3CA da ima...
Hvala obojici na velikoj pomoći.Prvi B525 ne uzimati ne moze da se ubaci otkljucan fw.Jer nema usb port.To je sa T mobile DE skinut.
Pozdrav
Meni se kao daleko prihvatljivija opcija čini ovaj Huawei B529. (B535 kažu da nema više u ponudi).Ja bi predlozio i ovako nesto:
![]()
KupujemProdajem
Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!novi.kupujemprodajem.com
Ako cena nije problem, onda su mane:
Nema integrisan wifi - treba poseban ruter posle njega. Malo je komplikovaniji setup (mikrotik router os) i mozda najveca mana... 100Mbps port.
Prednosti:
9dB antena, moze se montirati i napolju (mada predlazem pristupacnu lokaciju, jer se unutra direktno stavlja SIM kartica).
B525 ako naleti ima ih za 3k.Koji ruter je dobar i povoljan sad.
Ja imam 315s huawei stari i ode do 30Mbps na starom neogranicenom planu
Da li bih mogao da izvucem vise
Da li onda 525 ili 529? Imam razvučenu LAN mrežu kroz kuću, a bitan mi je i dolazni LTE+ signal 🤔B525 ako naleti ima ih za 3k.
B525 moze B535 nisam radio jos uvek.Kod B525 mora otvaranje uredjaja radi ubacivanja u flash mod.Kako se otključava 535?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari