Šta je novo?

Preporuka za 24" monitor

Expressionism

Slavan
Učlanjen(a)
20.11.2007
Poena
319
Trenutno imam 226CW 22" pa sam mislio da predjem na 24" prvenstveno zbog kupovine Playstation 3 pa mi treba veca native rezolucija. Samsung i LG su mi nekako najbolji ali dajte neke preporuke ovih a i drugih firmi. Znaci neki full HD da moze da prikaze 1080p itd.

Poslednja izmena:
Pa recimo do 280E. Pali su mi za oko DELL S2409W (da on je oko 300E) i Samsung P2450H (220E). E sada glavna stvar sto krasi oba monitora jeste sto oba imaju VGA,DVI i HDMI ulaz. A brine me ta razlika sto moj CW kosta idalje 380E i a ovaj je 150E jeftiniji a veci je i ima vishe ulaza. Ako neko moze da mi objasni zasto CW pa i BW drze toliku cenu i dali su ova 2 ( a moze i neki treci naravno) dobri za gaming a i Photoshop pod obavezno.

226BW zasto drzi cenu, to niko ziv ne zna.
A 226CW je poluprofesionalni monitor, ima sirok/velik Color Gamut.

A ova dva 24" su mainstream monitori.

Gaming + photoshop + 24" < 300e, mission imposible ;).

Ako iz nejednacine izbacimo PS, onda ista ima smisla :). Nisu im dovoljno verne boje, kao ni 95% monitora sa TN panelom. Mada ne mora da znaci da nisu primenljivi za rad na PS-u, samo treba malo fleksibilnosti/navike.

To ti tesko bilo ko moze reci.
Nit sam gledao uzivo tvoj monitor (ustvari jesam na fakultetu par minuta koristio, al davno je bilo), a nisam ni ova dva od 24".

Nadjes ti lepo neku prodavnicu koja ih ima na lageru, jos bolje ako ih imaju izlozene, pa lepo pitas da li mogu da ti prikljuce da pogledas. Veruj svojim ocima ;).

evo jedna preporuka

HP ZR24w

015b2pj.jpg

jeste vise para, ali veruj mi da vredi

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno