Šta je novo?

preporuka za 22 crt

pinflach

Čuven
Učlanjen(a)
26.09.2002
Poena
604
Ima li neko da moze da preporuci doobar 22 inch crt monitor, koji
se moze naci u BG-u , nije bitan tip cjevke ,samo da ima dobru i jasnu
sliku , ili bar sta mislite o sledecim :
compaq p1220, sony g520, VSp225f, posebno bi zahvalio na informacijama o ovom zadnjem posto mu ovde ide reklama da ima
tacku 0.24 mm a na stranim sajtovima 0.25 do 0.27 i da li je to uopste
to toliko bitno a meni se svidja jer mu je cena pala osetno u poslednje vreme.;) U zdravlje!

pinflach je napisao(la):
Ima li neko da moze da preporuci doobar 22 inch crt monitor, koji
se moze naci u BG-u , nije bitan tip cjevke ,samo da ima dobru i jasnu
sliku , ili bar sta mislite o sledecim :
compaq p1220, sony g520, VSp225f, posebno bi zahvalio na informacijama o ovom zadnjem posto mu ovde ide reklama da ima
tacku 0.24 mm a na stranim sajtovima 0.25 do 0.27 i da li je to uopste
to toliko bitno a meni se svidja jer mu je cena pala osetno u poslednje vreme.;) U zdravlje!
Viewsonic kod Adakoma pf 225 je po testovima prosao odlicno,kupi ako imas parica,trazi da ti ga testiraju pre kupovine!!!

Re: Re: preporuka za 22 crt

Da, da... VS p225f je zmajcina od monitora. Jedino sto malo nervira je sto ima donekle cudni refresh u visim rezolucijama. Recimo, u 1600x1200 maximum je 99Hz!?! Mozda sam zamenio rezolucije, mnogo vremena je proslo od kad mi je ulubljivao sto :)

Prijatelj je uzeo pre mesec dana 1200 NF oko 730 evra. Jedino shto kod distributera nemash graficku koja moze da prikaze veci refresh rate u vecim rezolucijama. Inache monitor ima savrshenu sliku. Srecno.

Na koje "boljke" treba obratiti paznju prilikom kupovine 22 crt,
odnosno ,sta su ime najcesce anomalije slike i nek mi neko kaze neke cake kako da testiram ,posto mi onaj nokia test nije bas najjasniji.

U okviru NOKIA testa imas HELP pa to procitaj obavezno. Obrati paznju na jasnocu slike, geometriju (nemoj da ocekujes idealnu na 22"), boje itd.

Nazad
Vrh Dno