Šta je novo?

Preporuka yettel kucni net

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

vitri0l

Poštovan
Učlanjen(a)
21.12.2014
Poena
54
Uzeo bih total neograniceni kucni net iz Yettela ali imam par tehnickih nedoumica.

Signal je dobar u potkrovlju kuce pa bih tu stavio neku 4g antenu. Koju preporucujete ?

Koji ruter da uzmem, predlozeni, u paketu Huawei B311-221 ili neki drugi ? Koji do nekih 100e?

Naj važnija je lokacija, nije svuda isto. Raspitaj kod njih kakav signal možeš da očekuješ na toj lokaciji i gde je naj bliži ripiter(antena). Huawei modemi nisu loši ali to ne pomaže mnogo ako je signal bedan.

Uzeo bih total neograniceni kucni net iz Yettela ali imam par tehnickih nedoumica.

Signal je dobar u potkrovlju kuce pa bih tu stavio neku 4g antenu. Koju preporucujete ?

Koji ruter da uzmem, predlozeni, u paketu Huawei B311-221 ili neki drugi ? Koji do nekih 100e?
Njihov Huawei je dobar. Ali on sam po sebi ima limita koliko realno uređaja može biti povezano na wifi u isto vreme. Ako planiraš da ga staviš u potkrovlju imaš uz njega fabričku antenu koja može da ti završi posao samo kupiš kabal. Ukoliko ti to ne rešava posao onda možeš neku antenicu da kupiš ali u tom slučaju moraš da guglaš koja je kompatibilna sa tim uređajem.

Ukoliko sam uređaj staviš u potkrovlju svaki nestanak struje ili mreže moraš da se penješ gore radiš reset ili slične stvari jer zna nekad da zabode.

B311 je spor modem, mnogo bolji model je B535 (do 100 evra). I sta jos mozda nije ocigledno, to je da total neograniceni nakon 500GB ide usporenje brzine (2mbps).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno