velkod je napisao(la):takodje preporuka za 713n i 1730b. a ako nisi osetljiv na koriscenu robu na forumu jedan korisnik prodaje sony. ako ima garanciju i ako je u odlicnom stanju mozda vredi i razmisliti o njemu. pogodnost je i to sto ces odmah videti da li ima neki mrtav pixel ili ne.
Kako si ga onda primetio ako je neprimetan :d :-devil-: ?Gidra85 je napisao(la):Meni je moj 913N stajao u Hellas-u 10 dana pre nego sto sam ja kupio i sada se pojavio jedan bad pixel, ali neprimetan.
POZ :wave:
SumAnuT je napisao(la):Zar je vec pao na toliko ***?
pre mesec dana sam ga platio skoro 500 € :\
ceta je napisao(la):Lepa stvarčica onaj 913 v ali treba se isprsiti još za 60 evrića. Ali s obzirom da se monitor ne kupuje tako često, mislim da vred tolika doplata za 19" model. :wave:
Daj mi njihov web site (ERC) da vidim da li imaju cene lg monitora.ladjo78 je napisao(la):Nisam siguran trenutma za cene ali sam u ERC skoro video da je mnogo pala cena 17" monitorima koji u sebi imaju ugradjene TV tunere i mogu da se kace na zid sto bi ti mozda bilo zanimljivo a otprilike se cena uklapa. Proveri na njihovom sajtu ali rade odlicno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari