Šta je novo?

Preporuka online igre...

sentinel260

Cenjen
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poena
159
Da li neko moze da mi preporuci neku online igru... bilo koji zanr... moze i mmorpg i fps ....... ali da je free :D :D

Recimo F.E.A.R Combat, ako se još igra. Meni je bila zabavna. To mi je prvo palo na pamet

Probaj Fallen Earth, to je mmorpg imas ga na Steam-u, skini i igraj...

fear combat je skoro mrtav...ja povremeno odigram sa drugarima iz vec odavno nestlih klanova i to uvek 1vs1 meceve...

blacklight retribution je po meni trenutno najbolja free igra.

battlefield play4free? :)

World of Tanks - igra ima svojstvenu mehaniku igranja koja je veoma zarazna i zbog toga se izdvaja. Ako trazis neko osvezenje od kloniranih multiplayera, ovo ce ti prijati.
Igra je po meni instant klasik - kao cs, starcraft, diablo, wow ili sta god ti smatras instant klasik igrom :d

Lord of the Rings Online, Fallen Earth, Dungeons&Dragons Online, Star Trek Online sve ove igre su mi instalirane i igram ih povremeno, ali vecina su sa mikrotransakcijama, sto znaci mozes da igras potpuno besplatno ali ima i stvari koje mozes da platis a i ne moras.

Za free MMOFPS igre trenutno je najbolja Combat Arms EU i to sije sve nabrojane bar za 2 klase po onome sto nudi.

Jbm ti World of Tanks...vec mesec dana igram..odose ispiti u q :p

Ali zato se ceka Mechwarrior Online :D...to ce da bude ludilo..jos ako bude tacno da ce vreme u igri teci 1:1 :cool:

Poslednja izmena:
Za free MMOFPS igre trenutno je najbolja Combat Arms EU i to sije sve nabrojane bar za 2 klase po onome sto nudi.

Ma vazi, prepuna cheatera od kojih ne mozes normalno da zavrsis partiju. Igrao sam dve i po godine a onda me banuju bez razloga a tehnicka podrska ne odgovara. Sad igram Tribes i cekam Mechwarrior.

Ja sam Combat Arms prije godinu dana napustio zbog cheatera...Ako su sredili taj problem, rado bih se vratio. Koliko sam samo sati ostavio igrajuci CA :)

Zaboravio sam na Combat Arms, prilično dobro izgleda i igrivo je. Doduše, ja se baš nisam snašao pa su me drali :D. A što kažete, ima i čitera dosta

Vrh Dno