Šta je novo?

Preporuka 2.1 zvucnika???

bojanakov

Čuven
Učlanjen(a)
28.09.2002
Poena
619
Znaci potrebni su mi kvalitetni 2.1 zvucnici koji treba da budu vrlo jaki,a da pritom imaju i dobar kvalitet zvuka i da su izdrzljivi na duzi jak rad...
Izgled zvucnika pa i cena mi nisu toliko bitni koliko gore navedene specifikacije!
Pa koje preporucujete???

bojanakov je napisao(la):
Znaci potrebni su mi kvalitetni 2.1 zvucnici koji treba da budu vrlo jaki,a da pritom imaju i dobar kvalitet zvuka i da su izdrzljivi na duzi jak rad...
Izgled zvucnika pa i cena mi nisu toliko bitni koliko gore navedene specifikacije!
Pa koje preporucujete???
Altec 621 :mrgreen:

Creative inspire 2400

Pa koje preporucujete???

NOTAX Sat+Sub - 450 € :D

Dobije se i 2 seta kablova.
NAPOMENA : Zvucnici su pasivni, pa ti treba i pojacalo. :)

eeee nisam mislio bas toliko skupo,a ni toliko pasivno :)))))
hvala u svakom slucaju!

cene?

Simpsone i Buco,znate li da mi kazete cene tih zvucnika???

Pa za Altec ne znam ali bi creative trebao da bude oko 50EUR

Moj glas ide za Logitech Z340, oko 60evra

Jos jedan glas za Logitech Z-340 ... odlicni zvucnici, vrlo jak i dubok bas... 60 Eura

Altec 221 - do 50
321 do 80
621 do 110

Boljih nema.

Pozdrav!

Najbolju kupovinu trenutno predstavlja Altec 321 i tu definitivno nema dileme,jer za 70€ ni jedan jedini proizvodjac ,kod nas ,nema sta da ponudi u toj klasi.321 je tonski vrlo slican modelu 621 ,sa nesto malo manje snage.Izuzetna kupovina i svaka preporuka za model 321.

vazna je i cena

Dobro,malo sam se zeznuo rekavsi da cena nije bitna!Bitna je i te kako i za tu namenu maximalno mogu da dam 60e! Pa sta je prema tome za vas best buy???
Zanima me i vase misljene o Kinyo zvucnicima (SA-909) danas sam ih bas gledao na jednom mestu i mislim da su oni za svoju cenu od 30-40e odlicni!

Re: vazna je i cena

Dobro,malo sam se zeznuo rekavsi da cena nije bitna!Bitna je i te kako i za tu namenu maximalno mogu da dam 60e! Pa sta je prema tome za vas best buy???
Zanima me i vase misljene o Kinyo zvucnicima (SA-909) danas sam ih bas gledao na jednom mestu i mislim da su oni za svoju cenu od 30-40e odlicni!

Mani se brate tih Kinyo i slicnih egzibicija. Pa zar ti samo ime i njihov izgled ne govori o cemu se radi? :mrgreen:

U te pare koje imas uklapaju se Altec Lansing 221, ima ih kod dilera sa newsgrupa za ~45 eura. Isto su sto i 251, samo bez centralnog i zadnjih zvucnika.

Zorro je napisao(la):
...
U te pare koje imas uklapaju se Altec Lansing 221, ima ih kod dilera sa newsgrupa za ~45 eura. Isto su sto i 251, samo bez centralnog i zadnjih zvucnika.

Sateliti su sa 251, dva komada (251 ima 5) ali je vufer totalno drugaciji.
221 ima mnogo manji i slabiji "primerak".
Tako da generalno, 221 i 251 i nisu za poredjenje.

321 ima vufer ko 251, ali znatno bolje satelite.

Pozdrav!

Dobro,malo sam se zeznuo rekavsi da cena nije bitna!Bitna je i te kako i za tu namenu maximalno mogu da dam 60e!

Cena nije bitna, pa na kraju ispade 60€ za koje jedva mozesh da kupish poshtene zvuchnike :)

A shta bi sa Altecom ATP3 ? oni su do 60€....

SA Altecom ATP3?? Nemam pojma pravo da ti kazem kakvi su to zvucnici,nikad ih nisam video a ni cuo...tako da nemam pojma mada sam od jednog tipa cuo da su to bedni zvucnici...
Nego ja razmisljam da kupim Creative Inspire 2400 ili 2500!Moze li mi neko reci kolika je razlika u ceni izmedju ta dva modela (a razlika u snazi je 20w??) i koji se generalno bolje isplati od ta dva?
A naravno,ako je neko imao bilo kakvo iskustvo sa njima-neka ga podeli sa nama bicu mu zahvalan!
Hvala svima!

Altec 321

E a uzgred,posto je toliko ljudi za taj Altec 321 (i uopste Altec) moze li mi neko dati neki link gde mogu naci njegove specifikacije posto na njihovom site-u http://www.altecmm.com/prod_pcmusic_flash.asp svega ima samo njega ne!!!

Re: Altec 321

E a uzgred,posto je toliko ljudi za taj Altec 321 (i uopste Altec) moze li mi neko dati neki link gde mogu naci njegove specifikacije posto na njihovom site-u http://www.altecmm.com/prod_pcmusic_flash.asp svega ima samo njega ne!!!

http://www.administrator-eventus.de/pdf/321%20SS%20020306.PDF

SA Altecom ATP3?? Nemam pojma pravo da ti kazem kakvi su to zvucnici,nikad ih nisam video a ni cuo...tako da nemam pojma mada sam od jednog tipa cuo da su to bedni zvucnici...

Slusham te zvuchnike svaki dan i daleko su od bednog...Nisam chuo 321 pa zato i pitam...

btw, svi govore o Altecu kao najboljem, a ti sad razmishljash o Creative-u :)

Altec 321

Ok,a zna li neko tacnu cenu i mesto gde povoljno mogu da nabavim 321?
A jos uvek me zanima isto to za Creative Inspire 2400 i 2500!
Pozdrav!

ako nadjes uzimaj altec 621-nema bolje(sem nekih perverzija tipa shiroko i sl od 400 funti,kojih uzgredbudireceno i nema kod nas)
ako nadjes 621 javi i meni jer ja ih jurim vec pola godine ovde kod nas.:)

Philips A2.310. 45€.
Kvalitet(vernost) zvuka je perfektan, snaga pristojna, cena povoljna.

E pa mogu da vam kazem da sam danas postao srecni vlasnik ALtec Lansing 621 sistema.Utisci neverovatni!!!!!!(sto sam i ocekivao s obzirom koliko je nahvaljen svuda po netu).A bogami i nacekao sam se skoro godinu dana.....
Cirka 94 evra u PC Centru.Mislim da nemaju veliku kolicinu
Zaboravite na 321.......there's a new sheriff in town :)
Pozdrav

I cena za 321 je pala, tako da je sada verovatno oko 60EUR-a...

Re: Altec

BeastMaster je napisao(la):
Ja mislim da je ipak Altec 621 bolja kupovina.

Altec 621 jeste bolja kupovina od ATP3 ili 321 zvuchnika, ali za onog ko ima stotinak evra, jer se za duplo vise para dobija hi-fi

ali za pedesetak evra ATP3 je odlichan, i svaka chast PCCu shto prati svetske cene zvuchnika, za razliku od distributera Logitech-a i Creative-a

cene Logitech Z-340 u svetu su oko 30-35€, dok se kod nas drzi i dalje na 60
BTW ovi zvuchnici su uvek bili u cenovnoj klasi sa Altec lansing 221, i kao takvi su Ok, dok sa ovakvom cenom u Srbiji sigurno nisu

moja preporuka za ATP3, koje sam i sam nedavno kupio

Mislim da za 94 evra ne moze nista bolje da se nadje od 621.
Ja licno nisam cuo atp3,znam da su dobri ali pogledajte malo po netu sta ljudi kazu za 621.Ja sam prezadovoljan,zaista.A tek da cujete koliko su snazni....pffffffffff cao komsija!

621 je za pc zvucnike isto sto i canon a70 za digitalce.....:)

Samo da dam pohvalu za AL621. Kupio sam one Simpsonove za drugara (greskom :mrgreen: ), ali kada sam cuo zvucnike rekao sam da cu ih zadrzati uz moj stub (koji je sasvim OK za moje potrebe samo mi ga je puna soba ;)). Naravno, ortak se ni sekundu nije dvoumio :D
Za 100 evra nije puna, vec prepuna kapa :mrgreen:
Svaka preporuka!

Vrh Dno