Šta je novo?

Preporucite zvucnike oko 50, 60e

deki21

Slavan
Učlanjen(a)
04.11.2009
Poena
320
Interesuje me 2.1 a da woofer nije glomazan, tj. neka stona varijanta sistema?
Razmisljao sam o altec lancing VS 2621?

Ja imam ove:

jazz%20jy-3002.jpg

Kostaju oko 3.000, vufer nije glomazan a isporucuje sasvim ok bas. Trazio sam u radnji da ih cujem, i uporedim sa nekim creative 2.1 sistemom koji je bio 3.500, i ovaj sistem ih je lagano oduvao.

Ima ih po radnjama, poslusaj ih pa prosudi.

PozZ

Hvala na savetu, samo ne vidim dobro koja je marka ako moz da mi napises. Kupujem ortaku za rodjendan, on vec ima neke logitec 2.1 al su krs i gube kontakt i zuje pa reko da mu uzmem nesto pristojnije.

Ako mozes da nadjes, uzmi altec lansing atp3. ja sam ih uzeo polovno ali vrede svaki cent nikada nisam video ovakve zvucnike. bio sam sokiran prvi put kada sam ukljucio neki bili ajdol pesme kada sam slusao gitar solo i primeto sam da npr na logitech 2.1 nisam cuo svaki ton...

a za sobu od 20kvmetar i vise su nego zadovoljne.

Bas tako cepaju sve zvoni ali ruzan zvuk. Skoro sam slusao SW-g45, dobar jedino za svinjokolj da nesto kresti i gruva. Microlab je za te pare bez konkurencije.

Uzeh altec na kraju, al posle sam video one Jazz, izgledali su mi nekako ozbiljnije, drvene kutije veci setaliti i woofer ... al gotovo je sad.

Hvala na savetima!!!

Jel si uzeo VS2621 ili neke druge ?

Ja nisam imao priliku da ih vidim i cujem,ali cini mi se da su to "novi" VS2421E.

VS2421E meni lepse zvuce od Jazz JY3002.

JY3002 bi poredio sa Blueberry SW-M30 koji su 25€.

Vrh Dno