Šta je novo?

Preporucite video player za Windows za gledanje video lekcija i tutoriala

miltan

Cenjen
Učlanjen(a)
04.02.2011
Poena
180
Gledam dosta video tutoriala i lekcija na kompu i treba mi neki video player koji ce da mi olaksa to.
Ono sto bi mi bilo jako bitno je da ima sledece funkcije:
- speed up/down videa
- da moze video da premota brzo napred/nazad za tipa 5-10 sekundi (idealno da mogu da konfigurisem broj sekundi)
- da su ove opcije dostupne preko nekih precica na tastaturi (idealno je da mogu ja da konfigurisem)

Znaci nesto slicno kao youtube player u browseru samo sto ovo mi treba za windows 10 da pustam lokalne fajlove sa hard diska.
Jos bi bilo super da ima neki preview prozorcic kad misem prelazim preko vremenske linije da prikaze frejm koji je u tom trenutku (i ovo ima na youtube).

Cilj mi je da olaksam i ubrzam gledanje video lekcija posto imam bas dosta materijala koji moram da predjem.
Ono sto sam ja probao od playera (VLC, media player classic, windows-ov default) ili nemaju ove opcije ili imaju neke ali ne sve a i tada nisu bas lepo izvedene. Npr ovaj default windows 10 player ima fastforward/backward ali nije konfigurabilno koliko sekundi a i nema keyboard precice nego uvek moram za misa da se hvatam.

Vrh Dno