Šta je novo?

Preporucite platformsku igru

dragancce

Čuven
Učlanjen(a)
03.05.2005
Poena
630
Aj drugari preporucite platformsku igru 2d ili 3d recimo da ima smek poput donkey kong country. Apsolutno me ne interesuje da bude prezahtevna moze apsolutno bez problema 2d. Da ima tajne prolaze, tajne nivoe, iznenadjenja...
Unapred zahvalan

Ја бих могао да ти препоручим игру али за сегу, и то ону "оригинал" :D
зове се Panic on Funkotron, стара је наравно али ако ти графика није битна верујем да ћеш се добро забавити јер има све оно што тражиш.
Треба ти емулатор и РОМ који се јако лако набављају.

Poslednja izmena:
Rayman Origins (moj favorit), Sonic Generations, Super Meat Boy, vvvvvv, Braid..

NES: Shatterhand, Batman, Gimmick!, Shadow of the Ninja, Ninja Gaiden, Castlevania, Bionic Commando, Journey to Silius, Metal Storm, Vice: Project Doom, Mega Man series, Contra series, Mario series

SNES: ActRaiser series, Hagane, Demon's Crest, Skyblazer, Super Mario World, Super Metroid, Prince of Persia, Plok!, Magical Pop'n, DoReMi Fantasy, Assault Suits Valken, Mega Man X series, Contra III: The Alien Wars

AMIGA: Flashback, Another World

MD: Shinobi series, Rocket Knight Adventures, Castlevania: Bloodlines, Magical Talutolo, Dynamite Headdy, Alien Soldier, Contra: Hard Corps, Assault Suits Leynos, Wonder Boy in Monster World, Sonic 3 & Knuckles, Ristar, Sparkster

ARCADE: Bubble Bobble series, Makaimura series, Wonder Boy, Rastan, Strider series, Musashi Ganryuki, Gunforce series, Metal Slug series, Chelnov, Sunset Riders, Mystic Warriors

Sve nabrojane sadrže platforming, iako su tu i one koje više naginju ka platform-shooter kategoriji, ali pošto je linija razdvajanja tanka uvrstio sam i njih.

Mislim da ti je ovo dosta za narednih godinu+ dana. :p

Vecinu ovih igara za konzole ili za amigu sam igra odlicne su naravno, malo sam lose objasnio hteo sam da kazem da me interesuju novije platforme bez obzira na zahtevnost za pc. Moracu da probam rayman-a

Onda i nemaš neki izbor. Ja bih izbegao Sonic Generations jer pati od problema koji muči skoro sve 3D platformske igre muče a to je nedostatak izazova jer su prepreke znatno oslabljene zbog onesposobljavajuće percepcije 3D kamere, pa se koristi collectathon ****** da bi se to maskiralo.

Sve spomenute novije 2D igre su dosta lošije mehanički (a vala i estetski) u odnosu na one sa mog spiska, pogotovo ARC kada se igraju propisno sa 1CC pravilom.

Poslednja izmena:
Vrh Dno